Prvi štirje alumni mednarodnega program Hospitality Management Jezeršek Academia - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Prvi štirje alumni mednarodnega program Hospitality Management Jezeršek Academia

Prvi štirje alumni mednarodnega program Hospitality Management Jezeršek Academia

Maribor, 14. 3. 2024

V okviru 30. obletnice delovanja poslovnega sistema Academia je potekala tudi svečana podelitev diplom novi generaciji višješolskim diplomantkam in diplomantom, kjer so potrdila o opravljenem mednarodnem programu Hospitality Management Jezeršek Academia, prejeli tudi prvi štirje alumni Jezeršek Academie. 

Mednarodni program Jezeršek Academia, ki ga je podjetje Jezeršek gostinstvo pilotno izvedlo v šolskem letu 2022-2023, je bil zasnovan s ciljem dvigniti ugled gostinskega poklicain je namenjen mladim, ki končujejo študij s področja gostinstva in turizma ter želijo pridobiti strokovno znanje in bogate izkušnje (»Real skills for the real world«)  s področja hospitality managementa ter prevzeti vodstvene položaje.

Ob tej priložnosti iskreno čestitamo Gaji Mitrovič, Andražu Obrstarju, Tristanu Romihu in Karliju Petelinu ter jim želimo uspešno nadaljnjo karierno rast.

Od leve prosti desni: Karli Petelin (študent), Tristan Romih (študent), Katja Šturm (mentorica ter vodja oddelka za komuniciranje in trajnostni razvoj v podjetju Jezeršek gostinstvo), Andraž Obrstar (študent).

Celoten prispevek s svečane podelitve diplom ob 30. obletnici Academie si lahko oglede TUKAJ.

Številne priložnosti za karierno rast mladih

V Jezeršek gostinstvu se v sklopu trajnostne strategije podjetja zavezujemo k trajnostnemu razvoju, ki vključuje tudi podporo mladim skozi naslednje aktivnosti: vrnitev spoštovanja gostinskemu poklicu, spodbujanje mladih k izobraževanju v gostinski dejavnosti, ponujanje mladim možnosti pridobivanja delovnih izkušenj, omogočanje mladim priložnost za prvo zaposlitev ter si prizadevamo za pridobitev novih sodelavcev.

»Zavezani smo k ustvarjanju pozitivnega okolja, ki omogoča rast in razvoj tako naših mladih talentov kot tudi podjetja kot celote.«

V Jezeršek gostinstvu tako mladim nudimo številne priložnosti za njihovo karierno rast, kot so dijaško in študentsko delo, obvezna šolska praksa, štipendiranje, sodelovanje na posebnih dogodkih doma in v tujini, mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia ter možnost redne zaposlitve.

Vse priložnosti za mlade, ki jih nudimo v podjetju Jezeršek gostinstvo, lahko preverite TUKAJ.

Zagrabite priložnost in izpolnite prijavnico ter se pridružite #JezeršekTeam!

»Z Jezerški v Slovensko hišo 2024« na olimpijske igre v Pariz

Podjetje Jezeršek gostinstvo se ponosno ponaša z nazivom uradnega catering partnerja Slovenske hiše 2024 na olimpijskih igrah v Parizu. V sklopu priložnosti za mlade, s ciljem promocije gostinskega poklica, dijake in študente vabimo k sodelovanju pri razpisu »Z Jezerški v Slovensko hišo 2024«.

Do največ štiri izbrani kandidati se bodo potegovali za 8-dnevno strokovno-delovno ekskurzijo na poletnih olimpijskih igrah v Parizu, kjer bodo skupaj z #JezeršekTeam skrbeli za vrhunsko slovensko kulinariko na raznovrstnih dogodkih in ob sprejemih slovenskih dobitnikov medalj.

Kandidati bodo imeli poleg urejenega prevoza Ljubljana–Pariz–Ljubljana, bivanja, prehrane za 8 dni in žepnine, priložnost spoznati tudi, kako poteka gostinsko delo v dinamičnem in edinstvenem okolju na največjem športnem dogodku, olimpijskih igrah.

S projektom »Z Jezerški v Slovensko hišo 2024« želimo podpreti mlade posameznike, ki želijo razvijati svojo kariero na področju gostinstva in turizma. Skozi nepozabno življenjsko izkušnjo v Slovenski hiši na poletnih olimpijskih igrah v Parizu želimo tako mladim pokazati, da delo področju gostinstva in turizma ponuja številne priložnosti za razvoj in napredovanje.

Razpis je odprt za dijake in študente, stare od 18 do 30 let, ki imajo ambicije za delo na področju gostinstva ali turizma. Prijave so možne do vključno 1. aprila 2024 (do polnoči) preko spletne prijavnice.

Več informacij o pogojih in poteku razpisa najete TUKAJ.