Ambasadorka gostoljubja 2024 potuje z Jezeršek Team v Pariz - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Ambasadorka gostoljubja 2024 potuje z Jezeršek Team v Pariz

Ambasadorka gostoljubja 2024 potuje z Jezeršek Team v Pariz

29. 5. 2024

Ni skrivnost, da si kot inovativno in družbeno odgovorno podjetje, ki že več kot 40 let uspešno deluje na področju gostinstva in organiziranja pogostitev, prizadevamo z različnimi priložnostmi za mlade pripomoči k dvigu ugleda gostinskega poklica.

Zato smo se z veseljem ponovno odzvali povabilu na tradicionalno prireditev Ambasador VSGT Maribor, kjer so letos že dvanajstič zapored razglasili Ambasadorja gostoljubja, ambasadorja dobrega počutja pa drugo leto zapored.

Za ta laskava naziva se je letos potegovalo šest nadebudnih in talentiranih študentov gostinstva in turizma, med njimi Petra Brenk, Rebeka Lorber, Naja Šenveter, Nika Pungeršek, Klara Šmigoc in Nik Zagzivoda.


Foto: Žan Osim

Na letošnji jubilejni slavnostni prireditvi ob 25. obletnici šole, ki je potekala konec maja, je bil med slavnostnimi govorci tudi Martin Jezeršek, direktor podjetja Jezeršek gostinstvo in prejemnik naziva Ambasador gostoljubja 2008.

V podjetju Jezeršek gostinstvo cenimo trud mladih, ki šele vstopajo na poklicno pot, ter predanost poklicu gostinstva in turizma, zato je Martin Jezeršek prejemnico prestižnega naziva Ambasador gostoljubja v kategoriji gostinstva in turizma za njen prispevek tudi nagradil. Ambasadorki gostoljubja 2024, Klara Šmigoc, ki jo lahko trenutno spremljamo v resničnostnem šovu MasterChef Slovenija, smo Jezerškovi omogočili odhod na strokovno delovno ekskurzijo v Slovensko hišo na prihajajočih olimpijskih igrah v Parizu. Ta ekskurzija bo Klari omogočila, da se seznani z najboljšimi praksami na področju gostoljubja in doživi organizacijo dogodka na najvišji ravni, kar bo neprecenljivo za njeno nadaljnjo kariero v gostinstvu in turizmu.

Foto: Žan Osim