Podari doživetje: Ideje za nepozabna kulinarična darila - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Podari doživetje: Ideje za nepozabna kulinarična darila

Podari doživetje: Ideje za nepozabna kulinarična darila

Sora pri medvodah, 13. 12. 2018

Še čisto malo in zakorakali bomo v veseli december. Mnogi med nami že mrzlično nabiramo ideje, s čim bomo letos obdarili svoje najdražje, sodelavce in poslovne partnerje. Za vas smo pripravili nekaj odličnih ideje za praznična darila, ki bodo razveselila še tako zahtevne kulinarične navdušence, strastne foodije in ljubitelje Jezerškovega šmorna.

Podarite konzervirano kulinarično darilo!

Podarite konzervirano kulinarično darilo!

Če poznate strastne kuharje, ki bi si želeli nadgraditi svoje kuharsko znanje, se bodo zagotovo razveselili, ko bodo pod praznično smrečico zagledali konzervirano kulinarično darilo! Izbirate lahko med različnotematsko obarvanimi darilnimi pločevinkami, ki vsebujejo darilni bon za kulinarično delavnico po izbiri na Akademiji Jezeršek. Na voljo so tri različne vrednosti: 39,90 €, 69,90 € in 79,90 €.

Darilna pločevinka Akademije Jezeršek je lahko tudi odlično darilo za vaše zaposlene in poslovne partnerje, saj so v ponudbi kar tri različne darilne pločevinke v vrednosti nižji od 42 €: Mali kuharski mojster, Za moške, ki mislijo, da kosilo pade z neba in Za dekleta, ki se od svojih mam niso kaj dosti naučila o kuhi.


Naroči darilno pločevinko

Izberite nepozabno kulinarično zajlanje – Večerjo na zajli

Poleg kulinaričnih delavnic pa smo v darilno pločevinko konzervirali tudi nadvse nenavadno kulinarično doživetje v krvavški kabinski žičnici - Večerjo na zajli, ki jo lahko podarite svoji boljši polovici, prijateljem, staršem, starim staršem ali preprosto ljubiteljem nenavadnega. Pločevinka vsebuje darilni bon za kulinarično zajlanje za dve osebi v vrednosti 99,80 €.



Naroči darilno pločevinko

Jezerškov šmorn na novoletni stojnici za njami darilo

Imate tudi vi med svojimi najdražjimi ali sodelavci vsaj enega ljubitelja Jezerškovega šmorna? Zakaj ga ne bi za letošnje božično novoletne praznike presenetili s sladkim darilcem v obliki darilnega bona za šmorn na Jezerškovi novoletni stojnici? Vrednost bona znaša 4 €, obdarjenec pa si lahko na stojnici izbere šmorn s sadno čežano ali čokolado.

Minimalno naročilo je 5 bonov za fizične osebe in 10 bonov za podjetja.

Naroči bone za okusen Jezerškov šmorn preden jih zmanjka :)

Naroči bone

S kulsko majico Kralj šmorna je svet slajši

Če pa imate med svojimi najdražjimi res velike oboževalce Jezerškovega šmorna jih lahko obdarite tudi z eno izmed majic s hudomušnimi slogani kot so: Mati Šmorna bi, Šmorn mu je dala, Kralj šmorna in Kraljica Šmorna. Majice so na voljo v beli in črni barvi, tako za kralje kot kraljice.


Naroči majico ZDAJ!

Vrednostni darilni boni za nepozabno kulinarično razvajanje so lahko lepo darilo

Doživetja postajajo vedno bolj priljubljena izbira, ko govorimo o obdarovanju. Še posebej, če se pri teh doživetjih tudi dobro je. Tako smo tudi pri Jezerških pripravili vrednostne bone v različnih vrednostnih za nepozabno kulinarično razvajanje v Restavraciji Blejski grad, kjer vam poleg odlične kulinarike ponujamo tudi enega od najlepših razgledov, na 250 let stari domačiji, v Gostilni Dvor Jezeršek, kjer si roko podajata tradicija in sodobnost in ponovem tudi v najbolj priljubljeni pivnici v Ljubljani - Pivnici Union, kjer boste lahko ob vrčku hladnega piva razvajali tudi svoje brbončice z okusnimi Jezerškovimi specialitetami. 



Naroči darilne bone in podari okusno razvajanje