NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Ljubljanski grad, 13. 6. 2024, 13. 6. 2024

Slovenska hiša Pariz 2024 v znamenju slovenske kulinarike, izbranih dobaviteljev in nadobudnih mladih gostincev

Slovenska hiša Pariz 2024 v znamenju slovenske kulinarike, izbranih dobaviteljev in nadobudnih mladih gostincev
Preberi več
29. 5. 2024

Ambasadorka gostoljubja 2024 potuje z Jezeršek Team v Pariz

Ker cenimo trud mladih ter njihovo predanost poklicu v gostinstvu in turizmu, smo novi Ambasadorki gostoljubja 2024 Klari Šmigoc omogočili udeležbo na strokovno-delovni ekskurziji v Slovenski hiši na prihajajočih olimpijskih igrah.
Preberi več
Taggenbrunn, Avstrija, 29. 5. 2024

Čezmejno povezovanje: Jezeršek gostinstvo od maja 2024 skrbi za kulinariko na gradu Taggenbrunn in za 4-zvednični butični hotel na avstrijskem Koroškem

Čezmejno povezovanje: Jezeršek gostinstvo od maja 2024 skrbi za kulinariko na gradu Taggenbrunn in za 4-zvednični butični hotel na avstrijskem Koroškem
Preberi več
Ljubljanski grad, 10. 4. 2024

Novo doživetje okusov in ambienta: prenovljena Gostilna na Gradu

Ljubljana, 10. april 2024 – Gostilna na Gradu, ki je sinonim za izvrstno kulinariko na Ljubljanskem gradu, se v čarobnem grajskem okolju na zelenem griču sredi Ljubljane ponosno predstavlja v novi preobleki. Kot sodobna mestna gostilna ostaja zvesta tradiciji, a se hkrati ravna po kulinaričnih, arhitekturnih in tehnoloških smernicah. Pri tem ob podpori vrhunske ekipe pod taktirko Jezerškovih sodelujejo najboljši dobavitelji lokalnih kakovostnih sestavin in izbrani vinarji, tako da bodo gostje v prenovljeni Gostilni na Gradu, ki se ponaša s prestižnim Michelinovim priznanjem Bib Gourmand, nedvomno doživeli nepozabno kulinarično izkušnjo.
Preberi več
Dvor Jezeršek, 18. 3. 2024

Člani PDG Sora in PGD Zgornji Brnik botri dvorske žametovke

Dvorska žametovka, potomka najstarejše trte na svetu, ki raste na mariborskem Lentu, že več kot 10 let uspeva na Dvoru Jezeršek. Letos je dobila največ botrov hkrati, in sicer člane Prostovoljnega gasilskega društva Sora in Prostovoljnega gasilskega društva Zgornji Brnik.
Preberi več
Maribor, 14. 3. 2024

Prvi štirje alumni mednarodnega program Hospitality Management Jezeršek Academia

V okviru 30. obletnice delovanja poslovnega sistema Academia je potekala tudi svečana podelitev diplom novi generaciji višješolskim diplomantkam in diplomantom, kjer so potrdila o opravljenem mednarodnem programu Hospitality Management Jezeršek Academia, prejeli tudi prvi štirje alumni Jezeršek Academie.
Preberi več
Krvavec, 7. 3. 2024

Gourmet Cup Ljubljana, kjer se na enem mestu srečajo kulinarika, smučanje in zabava

Gourmet Cup Ljubljana, kjer se na enem mestu srečajo kulinarika, smučanje in zabava, je dogodek, ki že vrsto let privablja tako znane gostinske obraze kot tudi ljubitelje kulinarike in smučanja.
Preberi več
Krvavec, 14. 2. 2024

Gourmet Cup Ljubljana: nepozabno kulinarično druženje na snegu vabi na Krvavec

Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, bo letos na smučišču Krvavec potekal v ponedeljek, 4. marca. Na enem mestu se bodo ponovno zbrali znani obrazi slovenske gostinske scene, vrhunski kuharji, mladi talenti, slovenski vinarji, lokalni dobavitelji in ljubitelji kulinarike.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 20. 12. 2023

24. dobrodelna licitacija barik sodčkov

Dva rekorda sta zaznamovala letošnjo dobrodelno licitacijo barik sodčkov Vinakoper: rekordno število udeležencev, ki so zlicitirali rekordno vsoto donacije. Klet Vinakoper bo tako, že 24 leto zapored, izkupiček dražbe, tokrat v višini 57.375 evrov, namenila v humanitarne namene in sicer, ne le Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Izola, temveč tudi Rdečemu križu Slovenije za žrtve poplav v Sloveniji.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 11. 2023

Jezeršek gostinstvo z umetno inteligenco proti zavrženi hrani

Jezeršek gostinstvo, vodilno podjetje na področju cateringa in gostinske dejavnosti v Sloveniji, predstavlja izjemno uspešen primer učinkovite vkjučitve umetne inteligence v svoje poslovne procese. S poudarkom na zmanjševanju količine zavržene hrane Jezeršek gostinstvo vztrajno koraka v prihodnost s trajnostno usmerjenim pristopom k inovacijam.
Preberi več