NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 2. 2. 2018

Gourmet Cup Ljubljana: Slovenija ima potencial, avtentičnost je na prvem mestu

Ljubljana, 31. januar 2018 – Da je za velik uspeh treba hoditi po robu, se poleg Ane Roš vedno bolj zavedajo vsi, ki so bili del štiridnevnega Gourmet Cupa Ljubljana. Dogodek je gostil mnoge slovenske in tuje TOP chefe, kulinarične kritike, pisce in strokovnjake, ki so z zanimanjem opazovali, okušali in poslušali vse, kar lahko Slovenija ponudi na področju kulinarike. Sodeč po njihovih odzivih ima Slovenija velik potencial za razvoj v prepoznavno kulinarično destinacijo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 12. 1. 2018

Gourmet Cup Ljubljana: Prihajajo zveneča imena kulinaričnega sveta

Letošnji 4-dnevni program Gourmet Cupa Ljubljana, ki se bo odvijal od 27. do 30. januarja 2018, bodo zaznamovala številna zveneča imena kulinaričnega sveta. Pa ne samo slovenska, kot je Ana Roš in številni drugi TOP Chefi, prihaja namreč tudi avstrijska vzhajajoča zvezda Philip Rachinger, ki prepričljivo osvaja svetovno kuharsko javnost, pa Michelinovi Chefi, kuharski kritiki in naslednik »kuharskega imperija Marchesi«, slovitega kuharskega mojstra Gualtiera Marchesija, ki je prvi v Italiji pridobil tri Michelinove zvezdice.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 8. 1. 2018

Izza pulta: Nataša Arčnik Šurlan, naj zadiši po slastnih pitah

Dobra novica za vse ljubitelje slastnih pit vseh oblik in velikosti: na Akademijo Jezeršek se vrača priljubljena delavnica, tokrat pod taktirko Nataše Arčnik Šurlan, ki verjame v ravnovesje in moč dobrih sestavin, ki so njena glavna inspiracija pri ustvarjanju slastnih jedi.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 4. 1. 2018

Philip Rachinger – vzhajajoča zvezda, ki osvaja svetovno kuharsko javnost

Tudi letošnje vodilo Gourmet Cupa bo doživetje. Zato še s toliko večjim veseljem naznanjamo novost Gourmet Cupa 2018, edinstveno in nepozabno doživetje, »experience dinner«. V ponedeljek, 29. januarja bomo namreč pripravili nepozaben kulinarični večer v družbi najboljših chefov, odličnih jedi in vrhunskih slovenskih vin.
Preberi več
22. 12. 2017

Sonja Jezeršek spekla potico za papeža kar v Rimu

Dobrega pol leta po tem, ko sta Melania Trump in papež dvignila prepoznavnost slovenske potice, sta Sonja in Franc Jezeršek tokrat kar v Rimu spekla osem božičnih orehovih potic, eno tudi za papeža.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 14. 12. 2017

Gourmet cup 2018: Kulinarični vrhunec zime pod strokovnim vodstvom Ane Roš

S svetlobno hitrostjo se bliža zdaj že tradicionalni dogodek visoke kulinarike na snegu – Gourmet Cup 2018, ki se bo odvijal od 27. do 30. januarja 2018, prvič pod okriljem nove kulinarične znamke Gourmet Ljubljana. Tokrat bogatejši še za strokovni del pod vodstvom Ane Roš, ki bo gostila številne domače in mednarodne goste, govorce ter kuharske virtuoze.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 11. 12. 2017

Praznični recepti Mirjam Grilc

Za vas smo pripravili dva recepta izpod rok Mirjam Grilc, vodje kulinarične delavnice na Akademiji Jezeršek - Zeliščna kuharija.
Preberi več
Ljubljana, 11. 12. 2017

Izšla knjiga o peki kruha z drožmi avtorice Nataše Djurić

Pod avtorstvom Nataše Đurić je izšla prva slovenska knjiga o peki z drožmi z naslovom Kruh z drožmi - popoln priročnik za peko s kislim testom z recepti za kruhe ter slano in sladko pecivo.
Preberi več
Dvor Jezeršek, 8. 12. 2017

NAJ POTICA 2017: Na natečaju je zmagala orehova potica!

Mija Lunar je s svojo orehovo potico prepričala strokovno komisijo in obiskovalce.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 30. 11. 2017

Gourmet Cup 2018 konec januarja z vrhunsko zasedbo!

Če vsaj malo poznate Jezerške, potem veste, da so tudi cilji, zdaj že lahko tradicionalnega dogodka Gourmet Cup, zelo ambiciozni.
Preberi več