NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Ljubljana, 28. 11. 2017

Nova hladilnica in 3.500 evrov za ljudsko kuhinjo Zavoda Pod strehco

Zvezda Srčnega večera je bil nedvomno velik prijatelj Zavoda pod strehco, chef Luka Jezeršek. Ta je že poleti med Tednom nezavržene hrane nesebično priskočil na pomoč in prevzel odgovornost kuhanja v času, ko je Roman Klinar, chef kuhinje, odšel na zasluženi dopust. V tistem tednu je Luka ugotovil, kako zelo nujno gostilnica potrebuje primerno hladilnico.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 14. 11. 2017

Izza pulta: Aleš Gorenc, kralj črne omame

Če ste ljubitelj kave, potem enostavno ne smete zamuditi delavnice Omamni svet kave, ki jo vodi barista Aleš Gorenc. Aleš je verjetno eden najbolj strastnih ljubiteljev te črne omame. Njegovi prvi koraki v svetu kave se niso pričeli tako dolgo nazaj, vendar je z vnemo, trudom in predanostjo danes pravi mojster v pripravi kave in latte art-u. Aleša lahko spoznate na naši delavnici, kjer vam bo svoje znanje predal z veseljem in navdušenjem tako v teoretičnem kot praktičnem delu. Na delavnici vas bo popeljal na potovanje od zibelke do skodelice omamnih arom. Skupaj bomo spoznali pravilno pripravo kavnih napitkov ter si izmenjali nasvete in izkušnje.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 2. 11. 2017

Slovenija je zrela za visoko kulinariko. Čas je za Gourmet Cup 2018!

Se še spomnite lanskoletne evforije okusov, ki nam jo je zakuhalo kar 11 top chefov vključno z Vincenzom Guarinom, prejemnikom Michelinove zvezdice? Seveda, le kdo se ne bi spominjal lanskoletnega Gourmet cupa, ki je poskrbel tudi za pravo smučarsko mrzlico med več kot 150 tekmovalci gostinci, vinarji in gurmani. Za vas imamo novico. Znan je namreč datum Gorumet cupa 2018! Save the Date: od 27. do 30. januar 2018. Tako je! Gourmet cup 2018 bo trajal kar 4 dni. Pa ne samo to, poskrbeli bomo tudi za nepozabno »experience dinner« z enim najboljših chefov na svetu in pester strokovno-izobraževalni program z Ano Roš na čelu. Ste si že zabeležili datum?
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 10. 2017

Z Jezerški v Slovensko Hišo 2018 v Pjongčang

Podjetje Jezeršek gostinstvo, ki je postalo ponosni partner Slovenske hiše 2018, bo prihodnje leto s seboj na zimske olimpijske igre v Pjongčang vzelo mladega perspektivnega študenta smeri gostinstvo in/ali turizem, ki ga bodo izbrali prek razpisa in tako dodali svoj doprinos k reševanju problematike na področju zaposlovanja v gostinstvu.
Preberi več
20. 10. 2017

Sodelujte v novem kulinaričnem izzivu: NAJ potica 2017!

Že veste, da naša mama Sonja skupaj z Lukom Jezerškom sodeluje pri projektu NAJ potica 2017? V vlogi strokovne komisije bosta ocenjevala potice, ki jih boste na izziv prijavili ljubitelji potic.
Preberi več
16. 10. 2017

Jezeršek gostinstvo ponosni partner Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu

Na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu bo po osmih letih zopet zaživel projekt Slovenska hiša. Ponosni smo, da smo postali partner Slovenske hiše tudi mi. Jezeršek gostinstvo bo pod mednarodno blagovno znamko SORA catering v Slovenski hiši skrbelo za vrhunsko slovensko kulinariko na raznovrstnih dogodkih in ob sprejemih slovenskih medalistov.
Preberi več
9. 10. 2017

Izza pulta: Ana Šušteršič, vrhunska kuharica in diva v eni osebi

Če ste se udeležili vsaj ene izmed najbolj uspešnih delavnic na Akademiji Jezeršek potem veste, da je Ana Julia Cild in Sopfia Loren v eni osebi. Tako je, vrhunska kuharica in diva v eni osebi. Vabimo vas, da jo spoznate tudi vi. Preberite si, kdaj se je spletla ljubezen med njo in kuhinjo ter s kom bi najraje zakuhala nepozabno kulinarično zgodbo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 5. 10. 2017

Podpiramo ROZA OKTOBER!

ROZA OKTOBER je mesec boja proti raku dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah v Sloveniji. Z namenom osveščanja o raku na dojkah in pomenu zdrave prehrane spodbujamo k uživanju svežih šampinjonov, ki so jeseni še posebej okusna dopolnitev zdravega jedilnika. Tako v naši gostilni Dvor Jezeršek in Restavraciji blejski grad najdete jed s svežimi šampinjoni. Pridite, naročite jed s šampinjoni in podprite akcijo tudi vi!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 28. 9. 2017

Dinner in the Sky: nekateri so uživali, drugi trepetali

Popularizacijo kulinarike vedno bolj spremljajo nenavadne ideje. Ena izmed takšnih je zagotovo Dinner in the Sky, ki se je letos 50 metrov nad Ljubljano zvrstila že tretje leto zapored. Kljub vrtoglavi višini pa je bilo vredno premagati strah.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 26. 9. 2017

Po letu se zabava pozna. Poskrbite za nepozabno prednovoletno srečanje zaposlenih!

Samo še 3 mesece nas loči do konca leta, zato se v večini podjetij po hodnikih že šušlja o težko pričakovani službeni zabavi. Prednovoletna zabava - za nekatere blagoslov, za druge prekletstvo, za nas, ponudnika gostinskih storitev, pa izziv, kako vam pripraviti praznično obarvano kulinarično razvajanje. Vas zanima, kako pri organizaciji prednovoletne zabave ali poslovnega dogodka dobiti kar največ za svoj denar in pri tem ustvariti nepozaben spomin in dober vtis? Preberite nasvete.
Preberi več