NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 23. 9. 2017

Plastični lončki in Bobi palčke so OUT

Zgolj prisotnost na sejmih že dolgo časa ni več dovolj. Ali veste, da imate na voljo natanko 3 sekunde časa, da prepričate obiskovalce v mimohodu? In vsak, ki gre mimo, je izgubljen. Človeka je treba privabiti in presenetiti. Zaupamo vam, kako! Pomembna je prezentacija! Plastični lončki in Bobi palčke so že dolgo časa OUT. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in smo razvili nov koncept sejemske kulinarike. Preverite, kako lahko nadgradite svoj sejemski nastop in premagate konkurenco.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 12. 9. 2017

Izza pulta: Matej Stipanič, mojster gurmanskih burgerjev

Če ste ljubitelj burgerjev, potem ste verjetno že slišali za Mateja Stipaniča, ki zase pravi, da je ljubitelj vsega, kar pride z žara. Je kulinarični samouk in lačen novega znanja ter avtor kulinaričnega bloga Custom Grill, ki je namenjen vsem ljubiteljem dima in dobrot z žara.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 8. 9. 2017

Luka Jezeršek in Darko Klemen obljubljata pravo fantazijo okusov 50 metrov nad tlemi

Na Dinner in the Sky, ki bo letos že tretjič v centru Ljubljane, bosta za fantazijo okusov v kuharskem tandemu poskrbela Luka Jezeršek in Darko Klemen. Slednji kljub strahu pred višino obljublja eno najbolj norih, okusnih in nepozabnih doživetij.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 9. 2017

Goveji golaž po Jezerškovo

Znate skuhati pravi golaž? Če želite, da bo golaž res takšen kot mora biti, ga je treba kuhati dolgo, počasi in z užitkom. Zagotovo pa je najboljši, če ga skuhamo v kotličku nad odprtim ognjem, kot to počne Luka Jezeršek.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 6. 9. 2017

Zakaj Luka stiska v prsih in kako se bo Darko spopadel s svojim strahom pred višino

Že ptički čivkajo, da se letos med 23. in 27. septembrom v Ljubljano ponovno vrača Dinner in the Sky. Pa ne samo to. Tudi to, da se bo Luku Jezeršku 50 metrov nad tlemi pridružil Darko Klemen, zmagovalec šova MasterChef Slovenije 2016. Obljubljata namreč eno najbolj norih, okusnih in nepozabnih doživetij. Zakaj Luka stiska v prsih in kako se bo Darko spopadel s svojim strahom pred višino, si lahko prebere v intervjuju.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 16. 8. 2017

Zadnji usodni DA v Hiši kulinariki Jezeršek

V Hiši kulinarike Jezeršek, ki je vse od leta 1996 veljala kot sinonim za catering, pod njeno streho pa se je v naslednjih dvajsetih letih zvrstila obilica pomembnih dogodkov, se je pretekli vikend še zadnjič odvila poroka. To je bil hkrati tudi zadnji dogodek za širšo javnost, ki se je odvijal v hiši, za katero lahko še danes trdimo, da je izraz ponosa in kakovosti. Preberite, zakaj sta simpatična Katja in Klemen za svojo poročno lokacijo izbrala prav Hišo kulinarike in kakšni so njuni vtisi.
Preberi več
Dvor Jezeršek, 9. 8. 2017, 9. 8. 2017

Izza pulta: Nataša Đurić, ko zadiši po domačem kruhu

Nataša Đurić, geodetinja oz. raziskovalka na ZRC SAZU, se je ljubiteljsko začela ukvarjati s pripravo in peko kislega testa leta 2011 zaradi črevesnih težav. Danes njen blog z naslovom Zapečenega kruha se največ pojé sicer malce počiva, sama nikakor: z angleško različico My daily sourdough bread se je leta 2015 uvrstila med finaliste blogov nagrade Saveur, začela snemati videe, bila povabljena na izvedbo delavnice v Londonu, in še in še uspehov bi lahko naštela.
Preberi več
Bled, 26. 7. 2017

Restavracija z najlepšim razgledom priljubljena med blogerji

Kako pomembni so trenutki, ujeti v fotografije, se zagotovo zavedajo blogerji, ki vsak dan svoje sledilce osvajajo z dih jemajočimi fotografijami. Restavracija Blejski grad, ki se ponaša z najlepšim razgledom daleč naokoli, je v zadnjem času vedno bolj priljubljena destinacija tako domačih kot tudi tujih blogerjev.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 7. 2017

Gurmanska izkušnja 50 m nad tlemi očarala tudi Princa Alberta II

Svetovna uspešnica – Dinner in the Sky, ki je poznana v več kot 40 državah po vsem svetu in zadnjih nekaj let razvaja ljubitelje kulinarike v največjih prestolnicah, med njimi tudi Princa Alberta II, se septembra ponovno vrača v Ljubljano.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 20. 7. 2017

Iz zakulisja: Tako preprosto, pa vseeno elegantno

So priložnosti, ko želimo ustvariti nepozaben spomin in dober vtis. Ne glede na to, ali so vaši gostje poslovni partnerji ali najbližji družinski člani, je naša naloga, da vam pomagamo izbrati in pripraviti le najboljše. Pri tem velikokrat iščemo rešitve, kako pripraviti nekaj posebnega, vendar sta preprostost in eleganca največkrat sinonim za nepozaben dogodek. Prepričajte se! Naši gostje so bili navdušeni.
Preberi več