NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 21. 3. 2017, 29. 3. 2017

Dvor Jezeršek med najboljšimi restavracijami v Sloveniji

V okviru izbora najboljših restavracij v Sloveniji – The Slovenia Restaurant Awards je, so po glasovanju s strani Chefs&Foodies in splošne javnosti, v naboru 140 predlaganih restavracij razglasili finaliste in zmagovalce regije, ter zmagovalca po oceni strokovne komisije. Ponosi smo, da je se je Dvor Jezeršek uvrstil med TOP 5 restavracij na severu.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 1. 3. 2017

Pomladni gurmanski dogodki

Ste eden tistih, ki že komaj čakajo na pomlad in vse, kar pride z njo? Na vrata namreč že trkajo prvi znanilci pomladi. Ne samo ptički in rožice, ampak tudi težko pričakovani kulinarični dogodki, ki nas bodo predramili v prihajajočih sončnih dneh. Prepustite se užitkom okusnega spomladanskega razvajanja z nami!
Preberi več
Dvor Jezeršek, 15. 2. 2017

Denis Avdić razkril svoj kuharski talent

Vse se je začelo z vprašanjem: »Kaj podariti Denisu za rojstni dan?« Denis Avdić, priljubljeni radijski in TV voditelj je konec januarja namreč praznoval svoj 35. rojstni dan. Njegova sodelavca, Jana Morelj in Miha Deželak, sta mu za to priložnost pripravila prav posebno presenečenje.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 2. 2017

Valentinovo razvajanje v dvoje!

Bliža se valentinovo. Čas, ko si zaljubljenci še posebej izkazujejo ljubezen. Že veste, kako ga boste preživeli vi? Posebej za to priložnost smo za vse Valentinčice in Valentinčke pripravili nekaj predlogov za kulinarični poklon ljubezni.
Preberi več
Krvavec, 23. 1. 2017, 30. 1. 2017

Gourmet Cup 2017 postregel z rekordi

Po lanskoletni enodnevni uspešnici se je včeraj zaključil smučarsko-kulinarični praznik Gourmet Cup 2017, ki je v treh dneh na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec zbral znane obraze slovenske gostinske scene in ljubitelje kulinarike.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 26. 10. 2016

Prednovoletna zabava: zimska pravljica ali industrijski slog?

Prednovoletni poslovni dogodki so zelo pomembno in učinkovito komunikacijsko orodje, zato se jim splača nameniti posebno pozornost. Tokrat smo vam postregli z izborom lokacij in posebnimi koncepti, ki bodo zagotovo prepričali vaše goste in poskrbeli za odlično vzdušje.
Preberi več
Dvor Jezeršek, 15. 10. 2016

Bi tudi vi kuhali z Darkom Klemnom?

Bi jedli polže, če bi vam jih ponudili? Kaj pa če bi imeli možnost, da si jih skuhate kar sami in izvirno postrežete pod mentorstvom zmagovalca druge sezone slovenskega MasterChefa Darka Klemna? Na Akademiji Jezeršek smo v začetku meseca oktobra prvič gostili novo delavnico Postani kuharski mojster z Darkom in moramo priznati, da simpatični Štajerc svojih prvih udeležencev ni pustil ravnodušnih. V nadaljevanju z vami delimo vtise enega izmed udeležencev, kateremu se je na koncu delavnice ponudila tudi prav posebna priložnost…
Preberi več
Mengeš, 14. 10. 2016

Domači štruklji jesenskih barv

Vas zanima, kakšne štruklje so pod vodstvom mame Sonje pripravili varovanci Varstveno delovnega centra INCE v Mengšu? Nekatere recepte z veseljem podelimo tudi z vami!
Preberi več
Dvor Jezeršek, 29. 9. 2016

Na Akademijo Jezeršek prihaja MasterChef Slovenije 2016 Darko

Dobrodošli v MasterChef kuhinji! Ste tudi vi eden tistih, ki ste nestrpno čakali pred televizijskimi zasloni na nove MasterChef izzive? Če bi se radi v podobnih izzivih preizkusili tudi s svojim podjetjem, potem se pridružite simpatičnemu Štajercu Darku Klemnu, zmagovalcu MasterChef Slovenije 2016, in skupaj z njim ustvarite okusne kuharske kreacije.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 9. 2016

Že načrtujete novoletno zabavo?

Pri Jezerškovih se zavedamo, da je sindikalna zabava ob koncu leta ključnega pomena za dodatno povezovanje ekipe in za uspešne rezultate v prihodnjem letu. Pokukajte v zakulisje lanskoletne Jezerškove novoletne čagice, mogoče pa dobite kakšno idejo in letos presenetite svoje zaposlene.
Preberi več