NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Dvor Jezeršek, 10. 5. 2017

Izza pulta: Alma Rekić, fatalna ženska s kuhalnico

Alma Rekić se je Akademiji Jezeršek pridružila šele pred kratkim. Kar pa ne pomeni, da jo moramo posebej predstavljati, saj jo vsi prav dobro poznamo s televizijskih ekranov. Alma je namreč edina predstavnica nežnejšega spola sodniškega tria v kuharskem tekmovanju MasterChef Slovenija. Skupaj s kolegoma Luko in Karimom že tretje leto zapored odloča o tem, kdo bo odšel varen na balkon.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 5. 5. 2017

Dišeče tudi na Gorenjskem ali tradicionalno osmojeno!

Tradicionalne jedi, ki jih ni bilo treba preoblačiti v »bolj zdrave«, kar veleva letošnja zapoved projekta Kuhnapato, saj s svojo vsebnostjo zagotavljajo popoln, uravnotežen obrok nekdaj – in danes pa zdrave jedi, ki z lokalno tradicijo sicer nimajo veliko skupnega, so pa plod danostim narave v obdobju, ko so se pripravljale in štruklji! Orehovi na »tisoč in en način«, kuhani, pečeni, zaviti tradicionalno ali moderno, z nekaj domačimi zdravimi dodatki ali brez njih. To smo videli in okušali 25.4.2017 v gostinskih prostorih Dvora Jezeršek, v Zg. Brniku, kjer se je pravzaprav zgodba o ponovnem obujanju slovenskih tradicionalnih jedi, sploh začela in z dediščino tako rekoč dihajo tudi stene….
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 4. 2017

Iz zakulisja: Nekaj izjemnega in z nasmehom

Pretekli teden smo vstopili v dva različna svetova.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 4. 2017

Obisk Ikee malo drugače

V Ikeo? Službeno? Japajade. No razen, če imaš pač priliko za udeležbo strokovne ekskurzije v organizaciji Kluba slovenskih podjetnikov. In si pogledaš primere dobrih praks s strani Ikee in Rutarja. Zelo službeno!
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 20. 4. 2017

Potice naše mame Sonje v Vatikanu

V sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Vatikanu je Jezeršek gostinstvo poskrbelo, da je v času velikonočnih praznikov v Vatikanu dišalo po slovenski potici.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 13. 4. 2017

Vonj po domači potici

Zadnje dni iz kuhinje še posebej diši. Vonj po potici, vonj po praznikih … Seveda, le še nekaj dni nas loči do Velike noči. In ko sramežljivo pokukamo skozi vrata, kjer navadno potekajo kuharske delavnice Akademije Jezeršek, opazimo spretne gibe ženskih rok. Gibi nakazujejo leta in leta prakse v kuhinji, zamišljen obraz pa že v naprej odgovarja na v mislih zastavljena vprašanja: »Ali bo okusna? Se bo dobro spekla? Bo imela na sredini luknjo?«
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 10. 4. 2017

Do potankosti organizirana pravljična navidezna poroka

Več kot 80 zbranih gostov, od tega skoraj 30 parov, ki se bodo letos poročili, se je v petek, 7. 4. 2017 popoldan zbralo na Dvoru Jezeršek, kjer so kot svatje na Navidezni poroki pospremili Zalo in Leva na njuno skupno življenjsko pot. Do potankosti izpopolnjeni detajli so spominjali na resnično poroko, v znamenju zelenja in lestencev, čeprav ju prava čaka šele septembra.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 4. 4. 2017

Navidezna poroka: Prepustite se sanjarjenju v živo

7. aprila se bo že četrto leto zapored na Dvoru Jezeršek odvila NAVIDEZNA POROKA. Gre za inovativni dogodek, ki je kombinacija resnične poroke, zabave, najbolj atraktivnih poročnih trendov in svežih poročnih idej. Na tem edinstvenem dogodku bodo mladoporočenci iz prve roke izkusili, da je načrtovanje poroke lahko tudi zabavno, brez dodatnega stresa in da lahko sanje o čudoviti poročni pravljici postanejo resničnost.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 30. 3. 2017

3 nasveti za nepozabno poročno pogostitev

Odločitev, kje imeti poroko in komu zaupati pogostitev, nikakor ni enostavna. Vedno več mladoporočencev se namreč odloča, da bodo svoj usodni DA dahnili na prostem, ali pa na lokaciji, o kateri sanjajo že od otroštva. Lokacija je torej izbrana, veliko krat pa se zakomplicira pri pogostitvi. Kako se torej lotiti tega poglavja v poročnem dnevu? Pomembno je, da se lokacija poroke in poročno slavje ujemata s celotnim konceptom poroke, pri čemer je najpomembneje, da izvajalci prisluhnejo vašim željam. Glede na naše dolgoletne izkušnje smo vam pripravili 3 koristne nasvete glede poročne pogostitve, ki vam bodo olajšali planiranje in poskrbeli, da bo vaš poročni dan resnično nepozaben.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 21. 3. 2017, 29. 3. 2017

Dvor Jezeršek med najboljšimi restavracijami v Sloveniji

V okviru izbora najboljših restavracij v Sloveniji – The Slovenia Restaurant Awards je, so po glasovanju s strani Chefs&Foodies in splošne javnosti, v naboru 140 predlaganih restavracij razglasili finaliste in zmagovalce regije, ter zmagovalca po oceni strokovne komisije. Ponosi smo, da je se je Dvor Jezeršek uvrstil med TOP 5 restavracij na severu.
Preberi več