NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 29. 11. 2023

Jezerškova novoletna stojnica: h kralju po šmorn in kulinarično darilo

Veseli december se bliža s polno paro, mesta se bodo odela v praznične luči in po ulicah bo zadišalo po prazničnih dobrotah in kuhanem vinu. Potem ko se je za nekaj časa poslovila Odprta kuhna, se naš Kralj šmorna po krajšem premoru s svojo ekipo seli na ljubko Jezerškovo novoletno stojnico na Cankarjevem nabrežju. Tako bodo ljubljanske ulice vse tja do začetka januarja ponovno dišale po najboljšem Jezerškovem šmornu, ki se odlično prileže h kozarčku kuhanega vina ali božičnega čaja. Tako kot vsako leto so vam na voljo tudi konzervirana kulinarična darila za kulinarične delavnice na Akademiji Jezeršek, s katerimi boste lahko razveselili svoje najbližje.
Preberi več
Krvavec, 17. 3. 2023

Gourmet Cup Ljubljana na Krvavcu vzbudil veliko zanimanja

V ponedeljek, 13. marca, je na Krvavcu potekal že sedmi Gourmet Cup Ljubljana. Smučarsko-kulinaričnega druženja se je tokat udeležilo več kot 450 znanih kuharskih mojstrov in vinarjev, gostincev in dobaviteljev ter ljubiteljev kulinarike, kar je rekordno število. S svojimi jedmi so na krvavški plaži navduševali dijaki in študentje sedmih gostinskih šol, ki so ustvarjali pod budnim očesom šolskih mentorjev in mentorjev kuharskih mojstrov.
Preberi več
Ljubljana, 22. 2. 2023

Gourmet Cup Ljubljana na Krvavec vabi znane obraze gostinske scene

Ponedeljek, 13. marec, je rezerviran za nepozabno druženje znanih obrazov gostinske scene na Krvavcu, kjer bo potekal že tradicionalni smučarsko-kulinarični dogodek Gourmet Cup Ljubljana. Na enem izmed najbolj priljubljenih slovenskih smučišč se bodo spet zbrali vrhunski kuharski mojstri, mladi talenti, slovenski vinarji, dobavitelji, kulinarični novinarji ter ljubitelji kulinarike po srcu in duši.
Preberi več
Sora, 26. 1. 2023

Doživite z Jezerški nepozabno Planico kot VIP gost

Planica bo od 21. februarja do 5. marca 2023 gostila največji športni dogodek v zgodovini Slovenije, 43. SVETOVNO PRVENSTVO V NORDIJSKEM SMUČANJU, ki ga bo spremljalo kar 500 milijonov ljudi.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 3. 6. 2022

Ambasadorju gostoljubja brezplačna šolnina za novi mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia

V inovativnem in družbeno odgovornem družinskem podjetju Jezeršek gostinstvo, ki že več kot 40 let uspešno deluje na področju gostinstva in organiziranja pogostitev, želijo z različnimi priložnostmi za mlade pripomoči k dvigu ugleda gostinskega poklica.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 11. 4. 2022

Jezerškove velikonočne dobrote na vaši mizi

Velika noč nas bo letos obiskala nekoliko kasneje, pa nič zato, saj bodo temperature veliko bolj pomladne. Zato bodo tokratni velikonočni prazniki kot nalašč za prijetno druženje z najdražjimi ter ohranjanje tradicionalnih šeg in navad, kot so barvanje velikonočnih jajc, trkljanje ali valinčanje pirhov, sekanje pirhov ali druge priljubljene velikonočne igre.
Preberi več
Krvavec, 16. 3. 2022

Gourmet Cup Ljubljana poskrbel za nepozabno kulinarično razvajanje na snegu

V ponedeljek, 14. marca, je na Krvavcu potekal že šesti Gourmet Cup Ljubljana. Smučarsko-kulinaričnega druženja so se udeležili številni znani kuharski mojstri in vinarji, gostinci in dobavitelji ter ljubitelji kulinarike. Letos so za razvajanje na snegu poskrbeli mladi talenti – dijaki in študentje kar sedmih gostinskih šol, prepuščeni kreativnemu kulinaričnemu ustvarjanju pod budnim očesom priznanih kuharskih mojstrov. Na stopničkah za Gourmet pokal so stali številni znani obrazi.
Preberi več
Sora, 3. 3. 2022

Gourmet Cup Ljubljana se vrača na Krvavec

14. marca se po enoletnem premoru na Krvavec vrača težko pričakovano smučarsko-kulinarično druženje, Gourmet Cup Ljubljana, na katerem se bodo znova zbrali obrazi slovenske gostinske scene. Med njimi bodo vrhunski kuharski mojstri, mladi talenti, slovenski vinarji in lokalni dobavitelji, kulinarični novinarji ter ljubitelji kulinarike po srcu in duši.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 16. 12. 2021

Praznični december: gurmansko razvajanje za božič in silvestrovo

Za mnoge najlepši čas v letu – praznični december. To je čarobni čas praznovanja. Čas obdarovanja in čas kovanja novih načrtov za leto, ki je pred nami. Čas, ki nagovarja k iskanju notranjega miru in čas, ko se za mizo zberemo v družbi svojih najdražjih. Pa vi? Že veste, s kom in kje boste preživeli božični večer in silvestrovo? Tudi za letošnje praznike vam bomo Jezerški priskočili na pomoč. Za čarobni božič s sveže pečenimi poticami po receptu mame Sonje, za pravljično silvestrsko večerjo v ambientu grajskih zidov, z vrhunskim tatarskim biftkom iz prvovrstnega slovenskega mesa in pestro ponudbo prazničnih jedi. Naj bodo letošnji prazniki nepozabni. #JezeršekTeam
Preberi več
Dvor Jezeršek, 9. 9. 2021

O izzivih in priložnostih uvajanja lokalne ribje prehrane na območju LAS Gorenjska košarica

V sodelovanju z regionalno razvojno agencijo Gorenjske – BSC, d.o.o., Kranj in ostalimi partnerji smo v okviru projekta GORENJSKE RIBE, ki se izvaja v okviru LAS Gorenjska košarica, izvedli zaključni promocijski dogodek s predstavitvijo projekta, okroglo mizo in degustacijo v projektu oblikovanih ribjih jedi. Posveta sta se udeležili predstavnici Agencije Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja, vodja oddelka za sodelovanje, lokalni razvoj in ribištvo mag. Katarina Krek Hudoklin ter ga. Tadeja Prilesnik.
Preberi več