NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Sora, 23. 6. 2020

Jezerškovi ustvarjajo nove kulinarične zgodbe

Dejstvo, da je kriza lahko priložnost za nove poslovne zgodbe, so tudi tokrat potrdili Jezerškovi. V tem času so razvili novo storitev Jezeršek e-catering, uspešni pa so bili tudi na javnem razpisu za najem Gostilne Na gradu in Grajske kavarne na Ljubljanskem gradu.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 3. 6. 2020

Teden restavracij: Najokusnejši teden na Dvoru Jezeršek in prvič v Restavraciji Blejski grad

Z odprtjem gostiln in restavracij se vrača tudi najbolj okusen teden te pomladi – Teden restavracij, kjer sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, in bo potekal od 12. in 21. junija. V Tednu restavracij tudi tokrat sodeluje Gostilna Dvor Jezeršek, letos prvič, pa se akciji, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko, pridružuje tudi Restavracija Blejski grad.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 11. 4. 2020

Peka potice: nasveti Sonje Jezeršek

Če za koga lahko rečemo, da je mojstrica peke potic, potem to zagotovo lahko trdimo za Sonjo Jezeršek. Koliko potic je že spekla v sojem življenju, se ne spomni.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 4. 2020

Potica od nas za vas: znanje in tradicija

Velikonočni prazniki so pred vrati! Čas za eno in edino - POTICO. Slastna praznična dobrota, ki pogreje domačo kuhinjo in nas z vonjem takoj spomni na dom.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 4. 2020

Jezerškova potica od vas za nevidne junake: srčnost in sočutje

Pred nami so velikonočni prazniki. Čas, ko se za mizo zbere vsa družina, čas, namenjen druženju in krepitvi medsebojnih odnosov. Tega se še kako zavedajo v znani gostinski družini Jezeršek. In čeprav se je tudi njihovo podjetje Jezeršek gostinstvo danes znašlo v težkem položaju, Jezerški ne počivajo, ampak snujejo nove zanimive ideje.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 1. 12. 2019, 6. 4. 2020

Dobrodelna akcija "Potica od vas za nevidne junake"

K lepšemu jutri želimo prispevati tudi Jezerškovi. Skupaj z vami! Združimo moči in približajmo praznike vsem tistim, ki zaradi nevarnosti širjenja okužbe z novim koronavirusom praznikov ne bodo preživljali v družinskem krogu.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 3. 4. 2020

Naroči ali podari potico

Pred nami je praznik vseh praznikov – velika noč. To je čas, ko se zbere vsa družina, čas, namenjen druženju in krepitvi medsebojnih odnosov. Zaradi skrbi za svoje zdravje nas je danes večina doma in še tesneje vpeta v družinsko življenje, zato naj bodo letošnji pazniki še toliko bolj v znamenju veselja in upanja. Veselja, ne samo za svoje zdravje in zdravje svojih najbližjih, temveč tudi upanja za boljši jutri. Želimo vam lepe velikonočne praznike.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 20. 3. 2020

Pismo vladi RS za ohranitev delovnih mest

Kot številna druga podjetja, se je v težki situaciji znašlo tudi podjetje Jezeršek gostinstvo, vodilno podjetje na področju cateringa in gostinske dejavnosti na slovenskem tržišču. Podjetje, ki se je v zadnjih letih prav zaradi inovativnih in kreativnih kulinaričnih rešitev uvrščalo med najboljše organizatorje in ponudnike cateringa v Evropi. Zaradi odpovedi dogodkov in sejmov tako doma kot v tujini ter zaprtje vse treh lokacij, gostilne z butičnim hotelom Dvor Jezeršek, Restavracije Blejski grad in Pivnice Union, se je podjetje čez noč znašlo v težki situaciji. V nadaljevanju objavljamo pismo direktorja podjetja g. Martina Jezerška, s katerim vlado poziva k dodatnim ukrepom za spodbujanje ohranitve delovnih mest. Hkrati pa želimo s tem spodbuditi vse podjetnike in predstavnike medijev, da skupaj vplivamo na pomembne odločitve, ki bodo krojile usodo vseh nas.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 17. 3. 2020

Začasno zapiramo vrata

Obveščamo vas, da začasno zapiramo vrata gostilne Dvor Jezeršek, Restavracije Blejski grad in Pivnice Union.
Preberi več
Sora, 9. 3. 2020

Izza pulta: Nika Gazibera, mojstrica sladic za vsak dan

Na Akademiji Jezeršek smo zopet nekaj zakuhali ... ... novo delavnico namreč! Za sladek uvod v pomlad se nam na Akademiji Jezeršek obeta nova kulinarična delavnica. Delavnico Sladice za vsak dan bo na Akademiji Jezeršek vodila Nika Gazibera, hišna mojstrica vsega sladkega in entuziastična slaščičarka.
Preberi več