SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 7. 4. 2020

Potica od nas za vas: znanje in tradicija

Velikonočni prazniki so pred vrati! Čas za eno in edino - POTICO. Slastna praznična dobrota, ki pogreje domačo kuhinjo in nas z vonjem takoj spomni na dom.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 4. 2020

Jezerškova potica od vas za nevidne junake: srčnost in sočutje

Pred nami so velikonočni prazniki. Čas, ko se za mizo zbere vsa družina, čas, namenjen druženju in krepitvi medsebojnih odnosov. Tega se še kako zavedajo v znani gostinski družini Jezeršek. In čeprav se je tudi njihovo podjetje Jezeršek gostinstvo danes znašlo v težkem položaju, Jezerški ne počivajo, ampak snujejo nove zanimive ideje.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 1. 12. 2019, 6. 4. 2020

Dobrodelna akcija "Potica od vas za nevidne junake"

K lepšemu jutri želimo prispevati tudi Jezerškovi. Skupaj z vami! Združimo moči in približajmo praznike vsem tistim, ki zaradi nevarnosti širjenja okužbe z novim koronavirusom praznikov ne bodo preživljali v družinskem krogu.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 3. 4. 2020

Naroči ali podari potico

Pred nami je praznik vseh praznikov – velika noč. To je čas, ko se zbere vsa družina, čas, namenjen druženju in krepitvi medsebojnih odnosov. Zaradi skrbi za svoje zdravje nas je danes večina doma in še tesneje vpeta v družinsko življenje, zato naj bodo letošnji pazniki še toliko bolj v znamenju veselja in upanja. Veselja, ne samo za svoje zdravje in zdravje svojih najbližjih, temveč tudi upanja za boljši jutri. Želimo vam lepe velikonočne praznike.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 20. 3. 2020

Pismo vladi RS za ohranitev delovnih mest

Kot številna druga podjetja, se je v težki situaciji znašlo tudi podjetje Jezeršek gostinstvo, vodilno podjetje na področju cateringa in gostinske dejavnosti na slovenskem tržišču. Podjetje, ki se je v zadnjih letih prav zaradi inovativnih in kreativnih kulinaričnih rešitev uvrščalo med najboljše organizatorje in ponudnike cateringa v Evropi. Zaradi odpovedi dogodkov in sejmov tako doma kot v tujini ter zaprtje vse treh lokacij, gostilne z butičnim hotelom Dvor Jezeršek, Restavracije Blejski grad in Pivnice Union, se je podjetje čez noč znašlo v težki situaciji. V nadaljevanju objavljamo pismo direktorja podjetja g. Martina Jezerška, s katerim vlado poziva k dodatnim ukrepom za spodbujanje ohranitve delovnih mest. Hkrati pa želimo s tem spodbuditi vse podjetnike in predstavnike medijev, da skupaj vplivamo na pomembne odločitve, ki bodo krojile usodo vseh nas.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 17. 3. 2020

Začasno zapiramo vrata

Obveščamo vas, da začasno zapiramo vrata gostilne Dvor Jezeršek, Restavracije Blejski grad in Pivnice Union.
Preberi več
Sora, 9. 3. 2020

Izza pulta: Nika Gazibera, mojstrica sladic za vsak dan

Na Akademiji Jezeršek smo zopet nekaj zakuhali ... ... novo delavnico namreč! Za sladek uvod v pomlad se nam na Akademiji Jezeršek obeta nova kulinarična delavnica. Delavnico Sladice za vsak dan bo na Akademiji Jezeršek vodila Nika Gazibera, hišna mojstrica vsega sladkega in entuziastična slaščičarka.
Preberi več
Ljubljana, 14. 2. 2020

Nova era - simbioza piva in hrane: vrata je odprla osvežena Pivnica Union

Pivovarna Laško Union je 13. februarja s podjetjem Jezeršek gostinstvo predstavila osveženo Pivnico Union v Ljubljani in prenovljeno ponudbo jedi, ki se odlično dopolnjujejo s pivsko karto. Pivnica Union še naprej ostaja mesto srečevanja in druženja v slovenski prestolnici ter prostor za spodbujanje kulture odgovornega pitja v kombinaciji z odlično gastronomsko ponudbo.
Preberi več
Sora, 29. 1. 2020

Gourmet Cup Ljubljana – Krvavec prekipeval od dobre volje in vrhunske kulinarike

V ponedeljek, 27. januarja, je na Krvavcu potekal že peti Gourmet Cup Ljubljana. Tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje je tokrat poleg že znanih obrazov postregel še z novimi. Tokrat so namreč pod budnim očesom vrhunskih kuharskih mojstrov kuhali mladi talenti srednjih in višjih gostinskih šol pod vodstvom šolskih mentorjev.
Preberi več
Sora, 29. 1. 2020

Iz zakulisja: Šmorn in mešalec

Verjetno že vsi veste, da Jezerškovi vedno znova radi iščemo inovativne in drugačne kulinarične rešitve, ki bi obiskovalcem naših dogodkov in dogodkov naših naročnikov pričarale nepozabno doživetje in vrhunsko izkušnjo.
Preberi več