SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 20. 3. 2020

Pismo vladi RS za ohranitev delovnih mest

Kot številna druga podjetja, se je v težki situaciji znašlo tudi podjetje Jezeršek gostinstvo, vodilno podjetje na področju cateringa in gostinske dejavnosti na slovenskem tržišču. Podjetje, ki se je v zadnjih letih prav zaradi inovativnih in kreativnih kulinaričnih rešitev uvrščalo med najboljše organizatorje in ponudnike cateringa v Evropi. Zaradi odpovedi dogodkov in sejmov tako doma kot v tujini ter zaprtje vse treh lokacij, gostilne z butičnim hotelom Dvor Jezeršek, Restavracije Blejski grad in Pivnice Union, se je podjetje čez noč znašlo v težki situaciji. V nadaljevanju objavljamo pismo direktorja podjetja g. Martina Jezerška, s katerim vlado poziva k dodatnim ukrepom za spodbujanje ohranitve delovnih mest. Hkrati pa želimo s tem spodbuditi vse podjetnike in predstavnike medijev, da skupaj vplivamo na pomembne odločitve, ki bodo krojile usodo vseh nas.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 17. 3. 2020

Začasno zapiramo vrata

Obveščamo vas, da začasno zapiramo vrata gostilne Dvor Jezeršek, Restavracije Blejski grad in Pivnice Union.
Preberi več
Sora, 9. 3. 2020

Izza pulta: Nika Gazibera, mojstrica sladic za vsak dan

Na Akademiji Jezeršek smo zopet nekaj zakuhali ... ... novo delavnico namreč! Za sladek uvod v pomlad se nam na Akademiji Jezeršek obeta nova kulinarična delavnica. Delavnico Sladice za vsak dan bo na Akademiji Jezeršek vodila Nika Gazibera, hišna mojstrica vsega sladkega in entuziastična slaščičarka.
Preberi več
Ljubljana, 14. 2. 2020

Nova era - simbioza piva in hrane: vrata je odprla osvežena Pivnica Union

Pivovarna Laško Union je 13. februarja s podjetjem Jezeršek gostinstvo predstavila osveženo Pivnico Union v Ljubljani in prenovljeno ponudbo jedi, ki se odlično dopolnjujejo s pivsko karto. Pivnica Union še naprej ostaja mesto srečevanja in druženja v slovenski prestolnici ter prostor za spodbujanje kulture odgovornega pitja v kombinaciji z odlično gastronomsko ponudbo.
Preberi več
Sora, 29. 1. 2020

Gourmet Cup Ljubljana – Krvavec prekipeval od dobre volje in vrhunske kulinarike

V ponedeljek, 27. januarja, je na Krvavcu potekal že peti Gourmet Cup Ljubljana. Tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje je tokrat poleg že znanih obrazov postregel še z novimi. Tokrat so namreč pod budnim očesom vrhunskih kuharskih mojstrov kuhali mladi talenti srednjih in višjih gostinskih šol pod vodstvom šolskih mentorjev.
Preberi več
Sora, 29. 1. 2020

Iz zakulisja: Šmorn in mešalec

Verjetno že vsi veste, da Jezerškovi vedno znova radi iščemo inovativne in drugačne kulinarične rešitve, ki bi obiskovalcem naših dogodkov in dogodkov naših naročnikov pričarale nepozabno doživetje in vrhunsko izkušnjo.
Preberi več
Sora, 16. 1. 2020

Gourmet Cup Ljubljana – mladi talenti pod budnim očesom prekaljenih kuharskih mojstrov

27. januarja se na Krvavec vrača Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, kjer se bodo ponovno zbrali znani obrazi slovenske gostinske scene in ljubitelji kulinarike. Za pravo kulinarično razvajanje bodo tokrat skrbeli mladi kuharski talenti, ki se kalijo v slovenskih šolah, in bodo pod budnim očesom vrhunskih kuharskih mojstrov ustvarjali prvinske kreacije.
Preberi več
Sora, 17. 12. 2019

Gourmet Cup Ljubljana – nazaj h koreninam

Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, bo na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec v ponedeljek, 27. januarja 2020, spet zbral znane obraze slovenske gostinske scene, med njimi vrhunske kuharske mojstre in družinske vinarje, ter razvajal vse ljubitelje kulinarike po srcu in duši. In kdo bo tokrat poskrbel za pravo gurmansko razvajanje?
Preberi več
Sora pri Medvodah, 13. 12. 2019

Sr(e)čno 2020

V prazničnem času vam želimo, da vas objame toplina bližine vaših najdražjih. Kajti bližina ljudi, ki jih imamo najraje, je skrivna sestavina, ki vsak dan spremeni v praznik. Sr(e)čno 2020!
Preberi več
Dvor Jezeršek, 9. 12. 2019

NAJ POTICA 2019: Zmagala je tradicionalna orehova potica

Na Dvoru Jezeršek se je s podelitvijo nagrad končal izbor za Naj potico 2019, kjer je letos zmagala Marinka Ložar, ki je strokovno komisijo prepričala s svojo tradicionalno orehovo potico.
Preberi več