SI
Show menu

NOVICE

Koper, 3. 12. 2019

Že 21. dobrodelna licitacija barikov Vinakoper

V Pretorski palači v Kopru se je odvila dobrodelna dražba barik sodčkov vinske kleti Vinakoper. Kar 29 dražiteljev je izlicitiralo 32.850,00 evrov, ki jih bodo namenili pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Izola.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 11. 11. 2019

Sodelujte v novem kulinaričnem izzivu: NAJ potica 2019!

Ali tudi vi že komaj čakate, da se začne tisti čarobni praznični čas, ko doma zadiši po potici in so mize praznično obložene? Potem imamo za vas poseben izziv. Tudi letos bomo izbirali NAJ potico in morda bo zmagala prav vaša. Pohitite in nam zaupajte recept za vašo potico in morda bo šla nagrada prav v vaše roke.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 10. 2019

Izza Pulta: Anže Kuplenik, zmagovalec MasterChef Slovenija 2019

Na Akademijo Jezeršek prihaja Anže Kuplenik, letošnji zmagovalec oddaje MasterChef Slovenije. Tokrat pa bo kuharski mojster svoje kulinarične spretnosti delil z nekoliko mlajšo publiko, na otroških kuharskih delavnicah. Več o njegovi kulinarični poti in sladki Masterchef zmagi, pa si lahko preberete v kratkem intervjuju.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 9. 2019

Iz zakulisja: Berlinska pravljica

Pester september smo zdaj že tradicionalno začeli s skokom v Berlin. Po lanskoletni uspešni zgodbi, ki smo jo skupaj s Hišo vizij in AV Studiem pričarali poslovnim partnerjem Gorenja, smo letos dobili še malo bolj zahtevno nalogo in v Berlinu preživeli kar deset dni in ne le enega. Vas zanima, kaj vse smo tam počeli? Preverite v naši jesenski zgodbi iz zakulisja.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 18. 9. 2019

Pivnico Union bo od novembra upravljalo podjetje Jezeršek gostinstvo

Pivovarna Laško Union je s podjetjem Jezeršek gostinstvo podpisala pogodbo o najemu Pivnice Union. Pivnica Union tudi z oddajo v najem ostaja tesno povezana s tradicijo pivovarstva Pivovarne Laško Union. Še naprej bo kulinarično mesto srečevanja in druženja v slovenski prestolnici ter prostor za spodbujanje kulture odgovornega pitja.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 9. 9. 2019

Izza pulta: Lea Grom, kraljica čudovitih tort in ljubiteljica vsega sladkega.

Jeseni na Akademijo Jezeršek prihaja mlada ustvarjalka čudovitih sladic z njo pa tudi nova delavnica - Čudovite torte. Z Leo Grom smo v tokratnem intervjuju poklepetali o začetkih njene slaščičarske poti in kakšne so njene želje za prihodnost. Spregovorila je tudi nekaj besed o novi delavnici, ostalo pa naj za enkrat ostane še skrivnost.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 19. 6. 2019

Poletni okusi na naših krožnikih

Okusne sezonske sestavine so glavne zvezde naših poletnih jedi, ki v gostilno Dvor Jezeršek in Restavracijo Blejski grad prihajajo že ta konec tedna. Povabite svojo boljšo polovico, prijatelje ali poslovne partnerje na nepozabno kulinarično druženje, na katerem vas bomo razvajali s prefinjenimi okusi. Preverite poletni meni in rezervirajte svojo mizo! ​
Preberi več
Sora pri Medvodah, 19. 6. 2019

Z Jezerški v Slovensko hišo 2020 v Tokio

Podjetje Jezeršek gostinstvo je kot prvo podpisalo partnersko pogodbo za Slovensko hišo 2020 na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu. Po uspešno izpeljanem projektu lani v Pjongčangu je zdaj na vrsti nadaljevanje zgodbe. Prihodnje leto bodo namreč v sklopu projekta »Z Jezerški v Slovensko hišo 2020 v Tokio« s seboj vzeli kar štiri dijake oz. študente gostinstva in turizma ter jim tako omogočili nepozabno življenjsko izkušnjo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 5. 2019

Tek, kulinarika in zabava – recept za uspešen timbilding

Kaj pa če teku, zabavi in kulinariki dodamo še posel? Potem dobimo najboljši teambuilding v Ljubljani. Ljubljana bo tako v četrtek, 13. junija že četrtič gostila Business Run: aktiven tekaški dogodek na katerem poleg Nine Pušlar, Zlatka in Klemna Slakonje ne bomo manjkali niti mi. Po teku bomo v Hali Tivoli poskrbeli za pravo kulinarično razvajanje, seveda pa ne bo manjkal niti Jezerškov šmorn. Sestavi svojo zmagovalno trojko in se prijavi!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 5. 2019

Iz zakulisja: Pester maj

Za nami je eden izmed najpestrejših mesecev, tako po številu dogodkov kot gostov, ki jih je v preteklih tednih postregla ekipa Jezeršek gostinstva. Catering kuhinja je pokala po šivih, podplati natakarjev so se kar iskrili, poslana so bila številna elektronska sporočila in opravljenih še več telefonskih pogovorov. Veliko usklajevanja in načrtovanja je bilo potrebnega za en skupen cilj: uspešno izpeljati vse zastavljene dogodke in postreči več kot 4500 gostov na različnih krajih po vsej Sloveniji. Si lahko samo predstavljate, kakšen bi bil končni izid brez profesionalne in dobro uigrane ekipe? Poglejte, kaj vse smo počeli v tem pestrem maju.
Preberi več