NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Ljubljana, 14. 2. 2020

Nova era - simbioza piva in hrane: vrata je odprla osvežena Pivnica Union

Pivovarna Laško Union je 13. februarja s podjetjem Jezeršek gostinstvo predstavila osveženo Pivnico Union v Ljubljani in prenovljeno ponudbo jedi, ki se odlično dopolnjujejo s pivsko karto. Pivnica Union še naprej ostaja mesto srečevanja in druženja v slovenski prestolnici ter prostor za spodbujanje kulture odgovornega pitja v kombinaciji z odlično gastronomsko ponudbo.
Preberi več
Sora, 29. 1. 2020

Gourmet Cup Ljubljana – Krvavec prekipeval od dobre volje in vrhunske kulinarike

V ponedeljek, 27. januarja, je na Krvavcu potekal že peti Gourmet Cup Ljubljana. Tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje je tokrat poleg že znanih obrazov postregel še z novimi. Tokrat so namreč pod budnim očesom vrhunskih kuharskih mojstrov kuhali mladi talenti srednjih in višjih gostinskih šol pod vodstvom šolskih mentorjev.
Preberi več
Sora, 29. 1. 2020

Iz zakulisja: Šmorn in mešalec

Verjetno že vsi veste, da Jezerškovi vedno znova radi iščemo inovativne in drugačne kulinarične rešitve, ki bi obiskovalcem naših dogodkov in dogodkov naših naročnikov pričarale nepozabno doživetje in vrhunsko izkušnjo.
Preberi več
Sora, 16. 1. 2020

Gourmet Cup Ljubljana – mladi talenti pod budnim očesom prekaljenih kuharskih mojstrov

27. januarja se na Krvavec vrača Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, kjer se bodo ponovno zbrali znani obrazi slovenske gostinske scene in ljubitelji kulinarike. Za pravo kulinarično razvajanje bodo tokrat skrbeli mladi kuharski talenti, ki se kalijo v slovenskih šolah, in bodo pod budnim očesom vrhunskih kuharskih mojstrov ustvarjali prvinske kreacije.
Preberi več
Sora, 17. 12. 2019

Gourmet Cup Ljubljana – nazaj h koreninam

Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, bo na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec v ponedeljek, 27. januarja 2020, spet zbral znane obraze slovenske gostinske scene, med njimi vrhunske kuharske mojstre in družinske vinarje, ter razvajal vse ljubitelje kulinarike po srcu in duši. In kdo bo tokrat poskrbel za pravo gurmansko razvajanje?
Preberi več
Sora pri Medvodah, 13. 12. 2019

Sr(e)čno 2020

V prazničnem času vam želimo, da vas objame toplina bližine vaših najdražjih. Kajti bližina ljudi, ki jih imamo najraje, je skrivna sestavina, ki vsak dan spremeni v praznik. Sr(e)čno 2020!
Preberi več
Dvor Jezeršek, 9. 12. 2019

NAJ POTICA 2019: Zmagala je tradicionalna orehova potica

Na Dvoru Jezeršek se je s podelitvijo nagrad končal izbor za Naj potico 2019, kjer je letos zmagala Marinka Ložar, ki je strokovno komisijo prepričala s svojo tradicionalno orehovo potico.
Preberi več
Koper, 3. 12. 2019

Že 21. dobrodelna licitacija barikov Vinakoper

V Pretorski palači v Kopru se je odvila dobrodelna dražba barik sodčkov vinske kleti Vinakoper. Kar 29 dražiteljev je izlicitiralo 32.850,00 evrov, ki jih bodo namenili pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Izola.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 11. 11. 2019

Sodelujte v novem kulinaričnem izzivu: NAJ potica 2019!

Ali tudi vi že komaj čakate, da se začne tisti čarobni praznični čas, ko doma zadiši po potici in so mize praznično obložene? Potem imamo za vas poseben izziv. Tudi letos bomo izbirali NAJ potico in morda bo zmagala prav vaša. Pohitite in nam zaupajte recept za vašo potico in morda bo šla nagrada prav v vaše roke.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 10. 2019

Izza Pulta: Anže Kuplenik, zmagovalec MasterChef Slovenija 2019

Na Akademijo Jezeršek prihaja Anže Kuplenik, letošnji zmagovalec oddaje MasterChef Slovenije. Tokrat pa bo kuharski mojster svoje kulinarične spretnosti delil z nekoliko mlajšo publiko, na otroških kuharskih delavnicah. Več o njegovi kulinarični poti in sladki Masterchef zmagi, pa si lahko preberete v kratkem intervjuju.
Preberi več