NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 25. 9. 2019

Iz zakulisja: Berlinska pravljica

Pester september smo zdaj že tradicionalno začeli s skokom v Berlin. Po lanskoletni uspešni zgodbi, ki smo jo skupaj s Hišo vizij in AV Studiem pričarali poslovnim partnerjem Gorenja, smo letos dobili še malo bolj zahtevno nalogo in v Berlinu preživeli kar deset dni in ne le enega. Vas zanima, kaj vse smo tam počeli? Preverite v naši jesenski zgodbi iz zakulisja.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 18. 9. 2019

Pivnico Union bo od novembra upravljalo podjetje Jezeršek gostinstvo

Pivovarna Laško Union je s podjetjem Jezeršek gostinstvo podpisala pogodbo o najemu Pivnice Union. Pivnica Union tudi z oddajo v najem ostaja tesno povezana s tradicijo pivovarstva Pivovarne Laško Union. Še naprej bo kulinarično mesto srečevanja in druženja v slovenski prestolnici ter prostor za spodbujanje kulture odgovornega pitja.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 9. 9. 2019

Izza pulta: Lea Grom, kraljica čudovitih tort in ljubiteljica vsega sladkega.

Jeseni na Akademijo Jezeršek prihaja mlada ustvarjalka čudovitih sladic z njo pa tudi nova delavnica - Čudovite torte. Z Leo Grom smo v tokratnem intervjuju poklepetali o začetkih njene slaščičarske poti in kakšne so njene želje za prihodnost. Spregovorila je tudi nekaj besed o novi delavnici, ostalo pa naj za enkrat ostane še skrivnost.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 19. 6. 2019

Poletni okusi na naših krožnikih

Okusne sezonske sestavine so glavne zvezde naših poletnih jedi, ki v gostilno Dvor Jezeršek in Restavracijo Blejski grad prihajajo že ta konec tedna. Povabite svojo boljšo polovico, prijatelje ali poslovne partnerje na nepozabno kulinarično druženje, na katerem vas bomo razvajali s prefinjenimi okusi. Preverite poletni meni in rezervirajte svojo mizo! ​
Preberi več
Sora pri Medvodah, 19. 6. 2019

Z Jezerški v Slovensko hišo 2020 v Tokio

Podjetje Jezeršek gostinstvo je kot prvo podpisalo partnersko pogodbo za Slovensko hišo 2020 na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu. Po uspešno izpeljanem projektu lani v Pjongčangu je zdaj na vrsti nadaljevanje zgodbe. Prihodnje leto bodo namreč v sklopu projekta »Z Jezerški v Slovensko hišo 2020 v Tokio« s seboj vzeli kar štiri dijake oz. študente gostinstva in turizma ter jim tako omogočili nepozabno življenjsko izkušnjo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 5. 2019

Tek, kulinarika in zabava – recept za uspešen timbilding

Kaj pa če teku, zabavi in kulinariki dodamo še posel? Potem dobimo najboljši teambuilding v Ljubljani. Ljubljana bo tako v četrtek, 13. junija že četrtič gostila Business Run: aktiven tekaški dogodek na katerem poleg Nine Pušlar, Zlatka in Klemna Slakonje ne bomo manjkali niti mi. Po teku bomo v Hali Tivoli poskrbeli za pravo kulinarično razvajanje, seveda pa ne bo manjkal niti Jezerškov šmorn. Sestavi svojo zmagovalno trojko in se prijavi!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 29. 5. 2019

Iz zakulisja: Pester maj

Za nami je eden izmed najpestrejših mesecev, tako po številu dogodkov kot gostov, ki jih je v preteklih tednih postregla ekipa Jezeršek gostinstva. Catering kuhinja je pokala po šivih, podplati natakarjev so se kar iskrili, poslana so bila številna elektronska sporočila in opravljenih še več telefonskih pogovorov. Veliko usklajevanja in načrtovanja je bilo potrebnega za en skupen cilj: uspešno izpeljati vse zastavljene dogodke in postreči več kot 4500 gostov na različnih krajih po vsej Sloveniji. Si lahko samo predstavljate, kakšen bi bil končni izid brez profesionalne in dobro uigrane ekipe? Poglejte, kaj vse smo počeli v tem pestrem maju.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 13. 5. 2019

Izza pulta: Andrej Colarič, pivovarski mojster

Akademija Jezeršek je bogatejša za novega profesorja, njegovo predavanje pa bo zelo hmlejasto obarvano! Poklepetali smo z Andrejem Colaričem, pivovarskim mojstrom, ki se ponaša s certifikatom Cicerone®, enim najbolj cenjenih nazivov na področju pivovarstva.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 4. 2019

Čas je za finger food preobrazbo

Tudi to sezono je v našo catering kuhinjo zapihal pomladni vetrič in popestril našo ponudbo drobnih kulinaričnih prigrizkov. Tokrat smo razmišljali širše in vam želeli ponuditi edinstvene kulinarične finger food rešitve, ki se bodo izvrstno ujele z vašim tipom pogostitve. Za vas smo pripravili tri povsem nove menije prigrizkov, ki jih lahko kombinirate z različnimi postavitvami. Preverite našo novo ponudbo in izberite tisto, ki bo vam in vašemu dogodku pisana na kožo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 4. 2019

Prepustite se kulinarični ustvarjalnosti in si pričarajte nepozabno poročno doživetje

Kljub temu, da se poročna industrija v zadnjih letih trudi, da bi sezona porok trajala vse leto, se prava poročna mrzlica še vedno odvije v toplejših mesecih. In tako tudi pri Jezerških poročno sezono začenjamo ravno konec tega tedna. Za vse, ki svojo sanjsko pravljico še načrtujete, pa smo pobrskali za trendi, ki vam bodo pomagali razrešiti marsikatero dilemo pri izbiri poročne pogostitve. Navsezadnje verjetno vsi poročni pari želite, da bi si svatje vajino poroko zapomnili kot nepozabno zabavo, kjer se je dobro jedlo in pilo.
Preberi več