NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 21. 11. 2018

Nove jedi v zimski preobleki

Prvi snežinke so že zapadle in s tem pričarale lep uvod v prihajajočo zimo. S koncem novembra bomo na krožnikih Dvora Jezeršek in Restavracije Blejski grad pozdravili tudi zimsko obarvane jedi. Vas zanima, kaj so tokrat za vas ustvarili naši chefi? Za vas smo pokukali v naše kuhinje in uspelo nam je ujeti nekaj utrinkov, v katerih se skrivajo nepogrešljive kombinacije bogatih okusov in prazničnih vonjav, ki vas bodo ob kapljici dobrega vina pripeljale do sladkega deserta. Pokukajte in si pravočasno rezervirajte mizo za zimsko kulinarično razvajanje.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 21. 11. 2018

Iz zakulisja: Začinili smo nastop SLOVEnije v Londonu

V začetku novembra se je naša ekipa mudila na enem izmed večjih turističnih sejmov, na Londonski turistični borzi WMT, kjer smo skupaj s Slovensko turistično organizacijo uspešno zastopali zeleno deželico Slovenijo. Naša naloga na stojnici je bila, da obiskovalce očaramo s tradicionalno slovensko kulinariko, kar nam je, če sklepamo po prvih odzivih, več kot odlično uspelo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 10. 2018

Trije razlogi, zakaj je sejemski catering glavna zvezda vašega nastopa

Ste tudi vi med tistimi, ki se ob vsakem nastopu vašega podjetja na različnih sejmih sprašujete, zakaj bi še dodatno zapravljali denar za catering pogostitev vaših obiskovalcev? Tokrat smo za vas pripravili tri glavne razloge, s katerimi vam bomo nazorno orisali, zakaj je catering na vaši sejemski stojnici nujna popestritev, ki vam bo zagotovila večji obisk in večje zadovoljstvo vaših obiskovalcev, povrhu pa še kakšen dodatno sklenjen posel.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 10. 2018

Svetovni dan hrane – smo odgovorni in dobrodelni

Svetovni dan hrane nas spremlja že 37 let. In ker se tudi pri Jezerških dobro zavedamo problematike prevelikih količin zavržene hrane, smo že pred časom izpeljali korenite spremembe in razvili trajnostno strategijo. Gostom naših dogodkov in restavracij je na voljo brezplačna embalaža – »NEZAVREČKA«, s katero želimo ljudi opogumiti, da preostalo hrano po dogodku odnesejo s seboj in v njej uživajo tudi pozneje. Ob svetovnem dnevu hrane smo se letos spomnili tudi na tiste, ki živijo v pomanjkanju, in pocrkljali mlade talente iz socialno ogroženih družin, ki so del projekta Mladi junaki
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 10. 2018

Iz zakulisja: gala večerja v Marini Portorož

Med dogodki ob predstavitvi novih izdelkov podjetja Gorenje je bila tudi slavnostna večerja na slovenski obali, natančneje v Marini Portorož. V sodelovanju z AV Studiem in Paideio smo dokazali, da se lahko hangar z izvirnim spremljevalnim programu in vrhunskimi jedmi spremeni v čudovit prostor za nepozaben večer. Vas zanima, kako je bilo?
Preberi več
Blejski grad, 23. 10. 2018

Noč čarovnic na Blejskem gradu

Na Blejskem gradu se vsako leto zadnji oktobrski dan dogajajo zelo čudne reči. Na noč čarovnic pridejo na plan vse zgodbe, ki jih skrbno čuvajo grajski zidovi, in postanejo še strašljivejše. Toda letos bodo svoj pogum dokazali najmlajši in se podali na lov. Toda da medtem ne bodo krulili vaši želodčki, vas bo s svojimi čarovniškimi prigrizki na parkirišču pod gradom pričakal naš TamNJAM in poskrbel, da se boste polni energije podali nazaj med strašljive grajske zidove. Si upate pokusiti krvavo kremšnito in pregnati čarovnice?
Preberi več
Sora pri Medvodah, 23. 10. 2018

Sodelujte v novem kulinaričnem izzivu: NAJ potica 2018

Tudi letos bomo na Dvoru Jezeršek gostili tekmovanje za NAJ potico, na katerem bosta med vsemi ostalimi sodniki vse prijavljene potice ocenjevala tudi naša Sonja in Luka Jezeršek. Vabimo vas, da se nam pridružite s svojim receptom za potico in mogoče bo prav vaša osvojila naziv NAJ potica 2018.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 10. 10. 2018

Gostinec je nekakšen Kupid, ki prinaša ljubezen do ljudi

Danes na gostinstvo v Sloveniji gledamo kot na pomembno gospodarsko dejavnost in kot enega izmed stebrov turizma, čeprav je delo na tem področju velikokrat podcenjeno. Tega se zavedamo tudi v Jezeršek gostinstvu, v katerem želimo predvsem mladim, ki se še odločajo za poklicno pot, sporočiti, da ima tudi delo v gostinstvu svoje prednosti. V intervjuji smo poklepetali z našim Lukom Rusićom - vodjo cateringa, ki svoje ljubezni do gostinskega poklica ne skriva.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 26. 9. 2018

Izognite se 5 največjim spodrsljajem pri organizaciji prednovoletne zabave

Septembra je že skorajda konec in počasi bo skrajni čas, da se lotimo organizacije prednovoletnih zabavah, najsi bo za vaše zaposlene ali poslovne partnerje. Zagotovo je vsem v interesu, da pripravimo nepozabno zabavo, ki vas bo še dodatno povezala in dala nov zagon za še uspešnejše prihajajoče leto. Seveda pa se pri organizaciji novoletne zabave lahko zgodijo tudi večji spodrsljaji, in plastični krožnik z velikim kosom sadne torte zagotovo ni največji med njimi. Zato z vami delimo pet najpogostejših spodrsljajev, ki se jim je pametno izogniti pri organizaciji popolne prednovoletne zabave.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 26. 9. 2018

Novo za vas: Mystery box timbilding

Bi si želeli profesionalen kulinarični timbilding, dodatno povezati svojo ekipo in se pri tem še neizmerno zabavati? Po vzoru kuharskega tekmovanja, ki ga poznamo s televizijskih zaslonov, smo v sodelovanju z našimi kuharskimi mojstri pripravili nadvse zabaven kulinarični timbilding s katerega udeleženci ne bodo odšli ravnodušni. Podajte se na novo kulinarično dogodivščino!
Preberi več