SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 24. 10. 2018

Svetovni dan hrane – smo odgovorni in dobrodelni

Svetovni dan hrane nas spremlja že 37 let. In ker se tudi pri Jezerških dobro zavedamo problematike prevelikih količin zavržene hrane, smo že pred časom izpeljali korenite spremembe in razvili trajnostno strategijo. Gostom naših dogodkov in restavracij je na voljo brezplačna embalaža – »NEZAVREČKA«, s katero želimo ljudi opogumiti, da preostalo hrano po dogodku odnesejo s seboj in v njej uživajo tudi pozneje. Ob svetovnem dnevu hrane smo se letos spomnili tudi na tiste, ki živijo v pomanjkanju, in pocrkljali mlade talente iz socialno ogroženih družin, ki so del projekta Mladi junaki
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 10. 2018

Iz zakulisja: gala večerja v Marini Portorož

Med dogodki ob predstavitvi novih izdelkov podjetja Gorenje je bila tudi slavnostna večerja na slovenski obali, natančneje v Marini Portorož. V sodelovanju z AV Studiem in Paideio smo dokazali, da se lahko hangar z izvirnim spremljevalnim programu in vrhunskimi jedmi spremeni v čudovit prostor za nepozaben večer. Vas zanima, kako je bilo?
Preberi več
Blejski grad, 23. 10. 2018

Noč čarovnic na Blejskem gradu

Na Blejskem gradu se vsako leto zadnji oktobrski dan dogajajo zelo čudne reči. Na noč čarovnic pridejo na plan vse zgodbe, ki jih skrbno čuvajo grajski zidovi, in postanejo še strašljivejše. Toda letos bodo svoj pogum dokazali najmlajši in se podali na lov. Toda da medtem ne bodo krulili vaši želodčki, vas bo s svojimi čarovniškimi prigrizki na parkirišču pod gradom pričakal naš TamNJAM in poskrbel, da se boste polni energije podali nazaj med strašljive grajske zidove. Si upate pokusiti krvavo kremšnito in pregnati čarovnice?
Preberi več
Sora pri Medvodah, 23. 10. 2018

Sodelujte v novem kulinaričnem izzivu: NAJ potica 2018

Tudi letos bomo na Dvoru Jezeršek gostili tekmovanje za NAJ potico, na katerem bosta med vsemi ostalimi sodniki vse prijavljene potice ocenjevala tudi naša Sonja in Luka Jezeršek. Vabimo vas, da se nam pridružite s svojim receptom za potico in mogoče bo prav vaša osvojila naziv NAJ potica 2018.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 10. 10. 2018

Gostinec je nekakšen Kupid, ki prinaša ljubezen do ljudi

Danes na gostinstvo v Sloveniji gledamo kot na pomembno gospodarsko dejavnost in kot enega izmed stebrov turizma, čeprav je delo na tem področju velikokrat podcenjeno. Tega se zavedamo tudi v Jezeršek gostinstvu, v katerem želimo predvsem mladim, ki se še odločajo za poklicno pot, sporočiti, da ima tudi delo v gostinstvu svoje prednosti. V intervjuji smo poklepetali z našim Lukom Rusićom - vodjo cateringa, ki svoje ljubezni do gostinskega poklica ne skriva.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 26. 9. 2018

Izognite se 5 največjim spodrsljajem pri organizaciji prednovoletne zabave

Septembra je že skorajda konec in počasi bo skrajni čas, da se lotimo organizacije prednovoletnih zabavah, najsi bo za vaše zaposlene ali poslovne partnerje. Zagotovo je vsem v interesu, da pripravimo nepozabno zabavo, ki vas bo še dodatno povezala in dala nov zagon za še uspešnejše prihajajoče leto. Seveda pa se pri organizaciji novoletne zabave lahko zgodijo tudi večji spodrsljaji, in plastični krožnik z velikim kosom sadne torte zagotovo ni največji med njimi. Zato z vami delimo pet najpogostejših spodrsljajev, ki se jim je pametno izogniti pri organizaciji popolne prednovoletne zabave.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 26. 9. 2018

Novo za vas: Mystery box timbilding

Bi si želeli profesionalen kulinarični timbilding, dodatno povezati svojo ekipo in se pri tem še neizmerno zabavati? Po vzoru kuharskega tekmovanja, ki ga poznamo s televizijskih zaslonov, smo v sodelovanju z našimi kuharskimi mojstri pripravili nadvse zabaven kulinarični timbilding s katerega udeleženci ne bodo odšli ravnodušni. Podajte se na novo kulinarično dogodivščino!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 26. 9. 2018

Iz zakulisja: popoln recept za pravi corpo žur

2 tovornjaka stvari iz Slovenije, 35-članska ekipa, 7 kulinaričnih postaj, 263 poslanih e-sporočil, 8 kreativnih sestankov in klicev po Skypu, 82 kg težka tuna, nekaj neprespanih noči in veliko kapljic potu ... Vse to za 270 zadovoljnih gostov in zmago celotne ekipe v skoraj 1000 km oddaljenem Berlinu za slovenskega naročnika. Neprecenljivo! Preverite!
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 30. 8. 2018

Srčne zgodbe odgovornosti – Jezeršek 360°

Družina Jezeršek že od nekdaj ustvarja kulinarične zgodbe, ki jih navdihujejo pristnost, družina, tradicija, doživetja in odličnost. Zgodba Jezeršek 360° vse te vrednote poveže v edinstven krog zaupanja, ki temelji na odgovornosti. Jezeršek 360° pripoveduje o spoštovanju preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 2. 7. 2018

Izza pulta: Anita Ratoša, kraljica sladic v kozarcu

Na Akademiji Jezeršek se bomo poleti sladkali na novi kulinarični delavnici Sladice v kozarcih, ki jo bo vodila novinka na naši Akademiji - Anita Ratoša. Več o njeni poti, načrtih in ciljih si lahko preberite v intervjuju.
Preberi več