SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 20. 6. 2018

Poletna ponudba na krožnikih

Vas zanima, s čim se boste lahko osvežili v teh vročih dneh? Preverite poletni meni in rezervirajte svojo mizo!
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 23. 5. 2018

Dež? Piknik? Brez skrbi!

Pozabite na slabo voljo in skrbi, ki jih prinaša dež ravno na dan, ko ste načrtovali praznovanje in se raje prepustite dobri družbi, izbranim okusom hrane in pijače. Za vas smo na Dvoru Jezeršek pripravili ponudbo za deževno različico piknik zabave. Poskrbeli bomo, da bo posijalo sonce!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 23. 5. 2018

Iz zakulisja: v znamenju prihodnosti in drugih dimenzij

Letošnja največja, lahko bi celo rekli najpomembnejša pomladna dogodka, na katerih smo sodelovali kot ponudnik catering storitev in organizator dogodkov, sta potekala v znamenju neustrašnih junakov Vojne zvezd in evropskih poslancev. Med tem, ko je mogočni vodja Frank Merenda udeležencem kongresa razkril »tajno kodo«, s katero je mogoče priti do velikanskega dobička, je evropska komisarka za promet, Violeta Bulc, s svojimi gosti razpravljala o razvoju evropske prometne infrastrukture. Poglejte, kako smo navdušili mi!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 21. 5. 2018

Business Run Ljubljana - 14. junij 2018

Ljubljana bo v četrtek, 14. junija 2018, že tretjič gostila Business Run: atraktiven tekaški dogodek, ki želi postati največji »team building« dogodek leta v Sloveniji. Dogodek je namenjen vsem ljubiteljem športa, narave, druženja in sproščene zabave, iz velikih in malih podjetij ter iz javnih ustanov in drugih organizacij.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 5. 2018

Izza pulta: Luka Jezeršek, kuharski selektor s srčnostjo

Luka Jezeršek, le kdo ga ne pozna! Simpatični in vedno nasmejani kuharski mojster za svojo strogostjo skriva srčnost in pripravljenost vedno pomagati. O našem Luku lahko rečemo, da se je rodil s kuharskim zapisom v genih, ali, kot pravi sam, mu je bil poklic kuharskega mojstra položen v zibelko. Že od mladih nog se zaveda, da je gostinstvo lep, a zahteven poklic, ki mu moraš biti predan z vsem srcem in dušo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 4. 2018

FerFud BBQ Tour: Najbolj vroča žar turneja po Sloveniji

Kulinarično-dobrodelni projekt FerFud se v novi izdaji vrača na slovenske ulice. FerFud BBQ TOUR je turneja, v kateri bodo na svoj račun prišli ljubitelji žara, saj v ospredje stopajo vroči hiti izurjenih žar mojstrov.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 4. 2018

Kosilce: Vsak grižljaj je doživetje!

Z vami delimo novost, ki prihaja iz naše catering kuhinje, v kateri je naša kreativna ekipa zavihala rokave, staknila glave in ustvarila pravo kulinarično poslastico, ki bo že od maja na voljo za pogostitve na vaših dogodkih.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 24. 4. 2018

Pomladna ponudba na krožnikih

Pri kreiranju pomladnih jedi so naši kuharski mojstri uporabili lokalne sveže sestavine, ki so tipične za ta letni čas.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 9. 4. 2018

Izza pulta: Darko Klemen, zmagovalec MasterChef Slovenija 2016

Tokrat smo se pogovarjali z Darkom Klemnom, zmagovalcem oddaje MasterChef Slovenija 2016 in vodjo kulinarične delavnice na Akademiji Jezeršek. Tistim, ki Darka morda še ne poznate, naj povemo, da gre za simpatičnega primorskega Štajerca, nabitega s pozitivno energijo in kuharsko ustvarjalnostjo, ki mu je nikoli ne zmanjka. Več o njegovi kuharski poti pa si preberite v intervjuju.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 28. 3. 2018

Dvorska žametovka bo letos že desetič obrodila

Letos mineva deset let, odkar je Dvor Jezeršek postal bogatejši za potomko najstarejše trte na svetu, ki raste na mariborskem Lentu. V sredo, 28. marca 2018, je na dvorskem vrtu že deveto leto zapored potekal njen rez. Prijetna družba dragih prijateljev in končno tudi žarki sonca so bili prelepo darilo za Francija Jezerška, ki je prav tisti dan praznoval 70. rojstni dan.
Preberi več