NOVICE - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

NOVICE

Sora pri Medvodah, 26. 9. 2018

Iz zakulisja: popoln recept za pravi corpo žur

2 tovornjaka stvari iz Slovenije, 35-članska ekipa, 7 kulinaričnih postaj, 263 poslanih e-sporočil, 8 kreativnih sestankov in klicev po Skypu, 82 kg težka tuna, nekaj neprespanih noči in veliko kapljic potu ... Vse to za 270 zadovoljnih gostov in zmago celotne ekipe v skoraj 1000 km oddaljenem Berlinu za slovenskega naročnika. Neprecenljivo! Preverite!
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 30. 8. 2018

Srčne zgodbe odgovornosti – Jezeršek 360°

Družina Jezeršek že od nekdaj ustvarja kulinarične zgodbe, ki jih navdihujejo pristnost, družina, tradicija, doživetja in odličnost. Zgodba Jezeršek 360° vse te vrednote poveže v edinstven krog zaupanja, ki temelji na odgovornosti. Jezeršek 360° pripoveduje o spoštovanju preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 2. 7. 2018

Izza pulta: Anita Ratoša, kraljica sladic v kozarcu

Na Akademiji Jezeršek se bomo poleti sladkali na novi kulinarični delavnici Sladice v kozarcih, ki jo bo vodila novinka na naši Akademiji - Anita Ratoša. Več o njeni poti, načrtih in ciljih si lahko preberite v intervjuju.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 20. 6. 2018

Poletna ponudba na krožnikih

Vas zanima, s čim se boste lahko osvežili v teh vročih dneh? Preverite poletni meni in rezervirajte svojo mizo!
Preberi več
Cerklje na Gorenjskem, 23. 5. 2018

Dež? Piknik? Brez skrbi!

Pozabite na slabo voljo in skrbi, ki jih prinaša dež ravno na dan, ko ste načrtovali praznovanje in se raje prepustite dobri družbi, izbranim okusom hrane in pijače. Za vas smo na Dvoru Jezeršek pripravili ponudbo za deževno različico piknik zabave. Poskrbeli bomo, da bo posijalo sonce!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 23. 5. 2018

Iz zakulisja: v znamenju prihodnosti in drugih dimenzij

Letošnja največja, lahko bi celo rekli najpomembnejša pomladna dogodka, na katerih smo sodelovali kot ponudnik catering storitev in organizator dogodkov, sta potekala v znamenju neustrašnih junakov Vojne zvezd in evropskih poslancev. Med tem, ko je mogočni vodja Frank Merenda udeležencem kongresa razkril »tajno kodo«, s katero je mogoče priti do velikanskega dobička, je evropska komisarka za promet, Violeta Bulc, s svojimi gosti razpravljala o razvoju evropske prometne infrastrukture. Poglejte, kako smo navdušili mi!
Preberi več
Sora pri Medvodah, 21. 5. 2018

Business Run Ljubljana - 14. junij 2018

Ljubljana bo v četrtek, 14. junija 2018, že tretjič gostila Business Run: atraktiven tekaški dogodek, ki želi postati največji »team building« dogodek leta v Sloveniji. Dogodek je namenjen vsem ljubiteljem športa, narave, druženja in sproščene zabave, iz velikih in malih podjetij ter iz javnih ustanov in drugih organizacij.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 7. 5. 2018

Izza pulta: Luka Jezeršek, kuharski selektor s srčnostjo

Luka Jezeršek, le kdo ga ne pozna! Simpatični in vedno nasmejani kuharski mojster za svojo strogostjo skriva srčnost in pripravljenost vedno pomagati. O našem Luku lahko rečemo, da se je rodil s kuharskim zapisom v genih, ali, kot pravi sam, mu je bil poklic kuharskega mojstra položen v zibelko. Že od mladih nog se zaveda, da je gostinstvo lep, a zahteven poklic, ki mu moraš biti predan z vsem srcem in dušo.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 4. 2018

FerFud BBQ Tour: Najbolj vroča žar turneja po Sloveniji

Kulinarično-dobrodelni projekt FerFud se v novi izdaji vrača na slovenske ulice. FerFud BBQ TOUR je turneja, v kateri bodo na svoj račun prišli ljubitelji žara, saj v ospredje stopajo vroči hiti izurjenih žar mojstrov.
Preberi več
Sora pri Medvodah, 25. 4. 2018

Kosilce: Vsak grižljaj je doživetje!

Z vami delimo novost, ki prihaja iz naše catering kuhinje, v kateri je naša kreativna ekipa zavihala rokave, staknila glave in ustvarila pravo kulinarično poslastico, ki bo že od maja na voljo za pogostitve na vaših dogodkih.
Preberi več