ODGOVORNA KULINARIKA - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

ODGOVORNA KULINARIKA

V podjetju Jezeršek gostinstvo, vodilnem podjetju v gostinskem sektorju v Sloveniji se zavedamo, da so za boljši jutri pomembne korenite spremembe na področju trajnostnega ravnanja v gostinskem sektorju.

Z odgovornostjo in zgledom smo zasnovali trajnostno poslovno strategijo (2021-2027), s katero želimo spodbujati razvoj in uporabo novi poslovnih trajnostnih modelov, ne samo podjetja Jezeršek gostinstvo, ampak celotnega gostinskega sektorja.

V Jezeršek gostinstvu skrbno izvajamo številne aktivnosti, povezane s trajnostno naravnanostjo poslovanja in v strategijo podjetja uspešno vključujemo strateške trajnostne aktivnosti, ki že kažejo odlične rezultate na ključnih področjih.

Naša trajnostna poslovna strategija 2021-2027 (SPIRIT) je rezultat večletnih prizadevanj:

Teden nezavržene hrane (pobudnik)

EFS Evropski simpozij hrane (organizator)

Manifest Prehrana zdravega razuma Common Sensitarian (pobudnik)

Evropski razpis zavržena hrana (prosilec)

Projekt ETSM2030 (član)

SPIRIT trajnostni turizem (član)


Trajnostne zaveze

Kot inovativno in trajnostno naravnano podjetje smo se zavezali, da vse poslovne,  organizacijske in prehranske aktivnosti pod znamko Jezeršek gostinstvo optimiziramo v trajnostne.

VEČ

Trajnostne dejavnosti

Gradnja kakovostnih partnerstev z enakimi vrednotami je eden pomembnejših strateških ciljev Jezeršek gostinstva.

VEČ

Trajnostna pogostitev

Pri podjetju Jezeršek gostinstvo smo predani spremembam in napredku v smeri trajnostnih dogodkov. Zavedamo se, da ima vsak dogodek potencial za pozitiven vpliv na okolje in skupnost.

VEČ