SI
Show menu

ČLANSTVO, SPONZORSTVO IN NAGRADE

Članstvo v združenjih

Povezovanje poslovnih partnerjev prinaša priložnosti za nova ustvarjanja in izzive za doseganje še boljših rezultatov. Verjamemo, da je sodelovanje prava pot za nenehen razvoj, zato smo ponosni člani združenj.

Kongresni urad Slovenije

Glavni cilj Zavoda - Kongresnoturistični urad je promocija in trženje Slovenije kot kongresne in incentive destinacije ter pridobivanje tako nacionalnih kakor tudi mednarodnih dogodkov.
Več

Klub slovenskih podjetnikov

Člani kluba so uspešni slovenski podjetniki, ki si želijo etičnega poslovnega okolja in dviga konkurenčnosti gospodarstva. Na ta način bodo omogočili lasten razvoj, razvoj svojih podjetij in hkrati razvoj slovenske družbe.
Več

Sponzorstvo

Z veseljem in ponosom podpiramo posameznike, ki na svojem področju s trudom in predanim delom ustvarjajo pomembne dosežke.

Lucija Šušteršič

Članica tekaškega kluba Šmarnogorska naveza. Že vrsto let trenira atletiko in niza številne uspehe na tekaških tekmovanjih. Z avgustom 2015 je podjetje Jezeršek gostinstvo d.o.o. postalo njen ponosni sponzor.
Več

Dobrodelna akcija "Spominčic"

Vstop v pomlad vsako leto s plemenito družbeno humanitarno akcijo zaznamujejo gospe iz poznanih slovenskih gostinskih podjetij, ki se imenujejo Spominčice. Od vsake prodane steklenice posebne polnitve pomladnega vina 1,5 evra podarijo pomoči potrebnim. Letošnje, že 10 izbrano pomladno vino, je Mastnakov rose iz modrega pinota letnik 2014.
Več

Nagrade in priznanja

Številne nagrade in priznanja nam vedno znova dokazujejo, da smo na pravi poti in da ljudje opazijo naša prizadevanja.

Obrtnik leta 2013

Ustanovitelj podjetja Franc Jezeršek je prejemnik nagrade Obrtnik leta 2013.

Več

In Your Pocket

Gostilna Dvor Jezeršek je prejela nagrado In Your Pocket za najboljšo restavracijo v okolici Ljubljane v letu 2013, 2018 in 2019. Spletna stran evropskih popotniških vodnikov In Your Pocket je svoje bralce in uporabnike povabila, da glasujejo za svojega favorita. Gostilna Dvor Jezeršek je prejela najvišje število glasov.

Gostilna Slovenija

Gostilna Dvora Jezeršek je leta 2011 na podlagi strogih kriterijev bila uvrščena na seznam slovenskih gostiln, ki so označene z enotnimi gostilniškimi izveski in tablami - razpoznavnim znakom nove blagovne znamke Gostilna Slovenija.

www.gostilnaslovenija.si

Zlati sejalec 2009

Dvor Jezeršek se ponaša s prestižnim nazivom Kulinarično središče "Okusiti Slovenijo".

Več

Sejalec


Snovalec


Conventa Best Event Award 2019

Za organizacijo dogodek Eropean Food Summit, smo prejeli prvo nagrado v B2B/B2C kategoriji. 

The Plate Michelin

Gostilna Dvor Jezeršek je prejemnica Michelinovega priznanja za leto 2020 in 2021 Michelinov krožnik (The Plate Michelin), ki  označuje gostilne, v katerih iz svežih surovin pripravijo skrbno pripravljen in dober obrok ter predstavljajo velik potencial za destinacijo.

Michelin Bib Gourmet

Gostilna na Gradu je prejemnica Michelinovega priznanja za leto 2020 in 2021 Bib Gourmand, ki označuje gostilne, v katerih strežejo visoko kakovostno hrano z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. 

50 Best Discovery

Gostilna na Gradu se je v začetku leta 2022 uvrstila na prestižni seznam 50 Best discovery in se tako prislužila svoje mesto med najboljšimi restavacijami sveta. 

Falstaff - 2 vilici

V letu 2022 je bila Gostilna na Gradu ocenjena z dvema vilicama s strani mednarodnega kulinaričnega vodnika Falstaff.

Falstaff - 1 vilica

Restavracija Blejski grad in Gostilna Dvor Jezeršek sta bili v letu 2022 s strani mednarodnega kulinaričnega vodnika Falstaff ocenjeni z eno vilico.