PREDSTAVITEV - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

PREDSTAVITEV

Jezeršek gostinstvo je družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo in izkušnjami na področju gostinstva in organiziranja pogostitev na raznovrstnih dogodkih, tako poslovnih kot zasebnih. Letno pa organiziramo približno 2.500 dogodkov. 

Podjetje ima v lasti Dvor Jezeršek, butični hotel z gostilno, restavracijo in kongresnimi dvoranami, ki leži na idilični lokaciji v objemu Kamniško-Savinjskih Alp, od leta 2015 pa upravlja tudi Restavracijo Blejski grad

V prelepi grajski okolici Blejskega gradu se poleg restavracije nahaja tudi Grajska Kavarna in Grajski čebelnjak, butična trgovina z medenimi izdelki in spominki iz Slovenije.

Hiša kulinarike Jezeršek, ki je gostoljubno sprejemala svoje goste vse od leta 1996, je leta 2017 zaprla svoja vrata za širšo javnost in postala večnamenski objekt, ki sedaj služi kot jedro za vse ostale dejavnosti. V njej je po novem sedež podjetja, kjer delujejo tudi vse skupne službe (prodaja, marketing, računovodstvo). Od tukaj poteka centralizirana logistika, nabava in predpriprava živil, glavna kuhinja in slaščičarna ter sodoben skladiščni prostor z ostalimi tehničnimi prostori za catering, pomivalnico, hladilnicami in lastno zorilnico mesa. 

Vodstvo podjetja

MARTIN JEZERŠEK, direktor Bachelor of Science in International Hospitality Management, ECOLE HOTELIERE LAUSANNE
FRANC JEZERŠEK, prokurist Dobitnik nagrade za življenjsko delo v gostinstvu
JURE JEZERŠEK, poslovni direktor Mojster strežbe, sommelier 2. stopnje
LUKA JEZERŠEK, izvršni vodja kuhinj in strateških projektov Mojster kuharstva, sommelier 2. stopnje
ROK JEZERŠEK, vodja tehnične službe Izpitni ocenjevalec mojstrskih nazivov
ALJAŽ TOPLAK, direktor poslovnih enot Sommelier 1. stopnje
IVAN JEGER, pomočnik direktorja poslovnih enot
LUKA RUSIĆ, direktor skupnih operativnih služb
KLARA SEVER, vodja službe za finance, računovodstvo, kadrovske in splošne zadeve
KATJA ŠTURM, vodja oddelka za komuniciranje in trajnostni razvoj
MITJA BALAŽIC, vodja nabave
NATAŠA ROPOTAR, strokovna sodelavka za nadzor nad poslovanjem podjetja

Kreativno moštvo

Ponašamo se s strokovnim kreativnim moštvom, ki skrbi za razvoj novih konceptov dogodkov, jedi, načinov postrežbe, ...

Kreativno moštvo sestavljajo visoko usposobljeni strokovnjaki s področja kulinarike in gostinstva: dva mojstra kuharstva, mojster strežbe, 7-uvrščeni na svetovnem prvenstvu Georges Baptiste v Tokiu, diplomant elitne švicarske šole Ecole hôtelière de Lausanne, dva izpitna ocenjevalca mojstrskih nazivov (najvišji nivo strokovne izobrazbe v gostinstvu v Sloveniji), prejemnik nagrade za življenjsko delo na področju gostinstva itd.

Vodstvo kuhinje in razvoja je v rokah Luke Jezerška. Kreativna vodja kulinarike je Ana Šušteršič. Jedilnike Jezeršek gostinstva bogatita že od svojih študijskih let.

Vizija in poslanstvo

Poslanstvo podjetja Jezeršek gostinstvo je, da se uveljavimo kot zanesljiv in fleksibilen partner, ki zagotavlja kreativne kulinarične rešitve ter kulinarične izkušnje po meri posameznika.

Vizija podjetja Jezeršek gostinstvo je ostati vodilno podjetje na področju cateringa in gostinske dejavnosti na slovenskem tržišču, postati vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi ter se uvrstiti med 10 najboljših organizatorjev in ponudnikov cateringa v Evropski uniji. To bomo dosegli tako, da bomo še naprej zagotavljali inovativne in kreativne kulinarične rešitve po željah naročnika.

Osnovni podatki

Ime podjetja JEZERŠEK GOSTINSTVO d.o.o.
Skrajšano ime JEZERŠEK d.o.o.
Sedež podjetja Sora 1a, 1215 Medvode
Telefon (01) 361 94 21 (info) / (01) 361 94 18 (računovodstvo)
Faks (01) 361 36 31
E-pošta info@jezersek.si
Matična številka 5424985
ID za DDV SI95669647
TRR SI56 0202 1025 6426 687 (Nova Ljubljanska Banka)
SWIFT LJBASI2X
IBAN SI56-0202 1025 6426 687
Galerija slik