Z JEZERŠKI V SLOVENSKO HIŠO 2022 V PEKING - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

Z JEZERŠKI V SLOVENSKO HIŠO 2022 V PEKING

Si vedno želel na največji športni dogodek, pa nikoli nisi imel te priložnosti? Čeprav si vse dni v tednu več let trdo garal na treningih svojega najbolj priljubljenega športa, pa s tem ne mislimo ročnega nogometa, in zato zamudil vse najboljše žure? Ali pa recimo kot športni navdušenec, ki bi ponosno nosil slovensko zastavo in hrepenel po pozornosti slovenskih šampionov za en sam selfi?

No, kakorkoli. Sporočamo ti, da za obisk olimpijskih iger ni potrebno biti vrhunski športnik ali športni fanatik. Dovolj je, če si »samo« dijak ali študent gostinske ali turistične smeri oz. druge smeri in imaš ambicije za delo na tem področju. 

To je tvoja edinstvena priložnost za vstop v srce športa! To je tvoja edinstvena priložnost, da postaneš del zimskih olimpijskih iger!

Te zanima, kako? Beri naprej.

Podjetje Jezeršek gostinstvo bo kot partner Slovenske hiše 2022 pod mednarodno blagovno znamko SORA Catering na zimsih olimpijskih igrah v Pekingu skrbelo za vrhunsko slovensko kulinariko na raznovrstnih dogodkih in ob sprejemih slovenskih dobitnikov medalj. 

Ob tej priložnosti ti želimo omogočiti nepozabno življenjsko izkušnjo in s tem pokazati, da je tudi delo v gostinstvu in turizmu lahko kul. 

Zato bomo v Peking popeljali dva perspektivna kandidata, ki si bosta priborila vstopnico do Slovenske hiše in elitnega športnega dogodka.

Si že predstavljaš, kako stojiš na zmagovalnih stopničkah?

Prijave na prvi krog razpis so možne do vključno 30. septembra, za dijake in 31. oktobra 2021, za študente.

Prijavi se ZDAJ!

Pred tem pa si preberi še razpisne pogoje in kakšni so vtisi Gregorja Potočnika, zmagovalca razpisa "Z Jezerški v Slovensko hišo 2018 v Pjongčang". 

Akcija!
Razpisni pogojiVeč o razpisu

Prijava

Izpolni prijavnico in se poteguj za vstop v Slovensko hišo 2022 na zimskih olimpijskih igrah v Pekingu!
Izberite datoteko Prosimo počakajte...
Izberite datoteko Prosimo počakajte...

S klikom na gumb »POŠLJI« se strinjam z razpisnimi pogoji