SI
Show menu

PRILOŽNOSTI ZA MLADE

V Jezeršek gostinstvu želimo v sklopu trajnostne strategije podjetja s številnimi aktivnostmi za mlade:

Vrniti spoštovanje gostinskemu poklicu
Spodbuditi mlade za izobraževanje v gostinski dejavnosti
Ponuditi mladim možnost pridobivanja delovnih izkušenj
Ponuditi mladim možnost prve zaposlitve
Pridobiti nove sodelavce v #JezeršekTeam

Z željo po skupnem ustvarjanju kreativnih, a odgovornih kulinaričnih doživetij, mladim nudimo številne priložnosti za karierno rast:

    Dijaško in študentsko delo
    Obvezna šolska praksa
    Štipendiranje
    Sodelovanje na posebnih dogodkih doma in v tujini 
    Jezeršek Hospitality Management program 
    Redna zaposlitev

    Delo, obvezna praksa in usposabljanje poteka na različnih lokacijah, ki so v lasti oziroma v upravljanju podjetja Jezeršek gostinstvo ter na različnih dogodkih po Sloveniji in v tujini.

    Zagrabite priložnost in izpolnite prijavnico ter se pridružite #JezeršekTeam.

    DIJAŠKO IN ŠTUDENTSKO DELO

    Možnost opravljanja dijaškega in študentskega dela

    Poklici: kuhar, kuharski pomočnik, natakar, pek, slaščičar, mesar, gastronomsko turistični tehnik, hotelski receptor

    Urne postavke in sistem napredovanja: začetna urna postavka > sistem ocenjevanja > sistem napredovanja > dodatki (nočno delo, nedeljsko delo, prazniki, prevoz na delo …)

    PRIJAVI SE TUKAJ

    OBVEZNA ŠOLSKA PRAKSA

    Mentorji – strokovno usposobljen kader: 4 mojstri kuharstva, 1 mojster strežbe, sodelavci, zadolženi za izobraževanje učencev, sodelavka, ki skrbi za razvoj novih konceptov, jedi

    Poklici: kuhar, kuharski pomočnik, natakar, pek, slaščičar, mesar, gastronomsko turistični tehnik, hotelski receptor, organizacija dogodkov in marketing

    Možnost opravljanja obvezne šolske prakse in štipendiranja hkrati: obvezna praksa je všteta v kvoto ur za štipendiranje

    PRIJAVI SE TUKAJ

    ŠTIPENDIRANJE

    Število štipendij: 10

    Dijaki in študenti ter udeleženci izobraževanja odraslih pri delodajalcu predhodno opravijo 60 ur poskusnega dela.

    Profili, ki so predmet štipendiranja: srednja poklicna in strokovna tehniška izobraževanja s področja gostinstva ali višješolski študijski programi s področja gostinstva in turizma

    Višina štipendije in število ur prakse je odvisno od letnika, v katerega je štipendist vpisan.

    Dodatne informacije o štipendiranju si preberite v pogostih vprašanjih in odgovorih.

    PRIJAVI SE TUKAJ

    POSEBNI DOGODKI DOMA IN V TUJINI

    Sodelovanje pri edinstvenih projektih:

    Jezeršek doživetja: Večerja na zajli, Odprta kuhna, Gourmet Cup Ljubljana, Evropski simpozij hrane …
    Dogodki za poslovne partnerje doma in v tujini: poslovni dogodki, protokolarni dogodki, športni dogodki ...
    Sejmi doma in v tujini: sejemski catering
    Zasebni dogodki: poroke, obletnice, praznovanja ...
    Posebni projekti: Slovenska hiša na olimpijskih igrah, EXPO …

    Srečevanje z znanimi osebami na dogodkih: predsedniki držav, športniki …

    Neprecenljivo znanje in nepozabne življenjske izkušnje

    PRIJAVI SE TUKAJ

    JEZERŠEK HOSPITALITY MANAGEMENT PROGRAM

    September 2022 – Maj 2023

    Vsebina predmetov prilagojene poslovnemu okolju podjetja Jezeršek gostinstvo: Managing and Running a Small Business (Podjetništvo), Sales Management (Prodaja), Supply Chain Management (Nabava), Managining the Customer Experience

    Strokovni predavatelji in inštruktorji ACADEMIA in podjetja Jezeršek gostinstvo

    Pripadajoče praktično izobraževanje v podjetju Jezeršek gostinstvo

    Potrdilo o opravljenih predmetih ovrednoteno s kreditnimi točkami

    PRIJAVI SE TUKAJ