MEDNARODNI PROGRAM HOSPITALITY MANAGEMENT JEZERŠEK ACADEMIA - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

MEDNARODNI PROGRAM HOSPITALITY MANAGEMENT JEZERŠEK ACADEMIA
Mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia je izobraževalni program podjetja Jezeršek gostinstvo, s katerim pogumno uresničujemo zavezo – DVIGNITI UGLED GOSTINSKEGA POKLICA.

Program je namenjen mladim, ki končujejo študij s področja gostinstva in turizma ter želijo pridobiti strokovno znanje in bogate izkušnje (»Real skills for the real world«)  s področja hospitality managementa ter prevzeti vodstvene položaje.

Si želite pridobiti vrhunsko strokovno znanje in bogate izkušnje s področja hospitality managementa? Izberite mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia.

ZADNJI PRIJAVNI ROK: 30. SEPTEMBER 2023

PRIJAVI SE

Izobraževalni program, ki udeležencem omogoča pridobitev temeljnih vodstvenih veščin na različnih področjih hospitality managementa (»Back of House« in »Front of House«), traja 8 mesecev, in sicer od 15. novembra 2023 do 15. julija 2024.Izobraževanje in praktično usposabljanje potekata v različnih oddelkih podjetja Jezeršek gostinstvo (nabava, prodaja, marketing …), na različnih dogodkih po Sloveniji in v tujini ter na različnih lokacijah, ki so v lasti oziroma upravljanju delodajalca.Mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia je dualno šolanje, v katerem udeleženci razvijajo sodobne veščine s kombinacijo teoretičnega dela ter praktičnega izobraževanja in usposabljanja za delo v eni najhitreje rastočih panog. 
Udeležencem mednarodnega programa Hospitality Management Jezeršek Academia ponujamo možnost izbire predmetov na dveh različnih smereh študija »Business Management« (FOH) in »Culinary Arts Management« (BOH), kar omogoča pridobitev znanja z različnih poslovnih področij v skladu s posameznikovimi interesi. Podrobnejše opise in cilje posameznih predmetov najdete na tej povezavi. 

PRIJAVI SE

Mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia omogoča pridobivanje novih znanj in izkušenj s področja podjetništva, nabave, prodaje, marketinga in upravljanja odnosov s strankami (Business Management) ter vodenja kuhinje (Cullinary Arts Management), ki so ključna za bodoče vodje.


PRIJAVI SE


Cena šolnine za mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia je 3.000 EUR. 

Strošek vpisnine znaša 190 EUR.

PRIJAVI SE
PRIJAVI SE


Za vas smo pripravili odgovore na pogosta vprašanja o programu Hospitality Management Jezeršek Academia.

FAQ


Jezeršek gostinstvo si pridružuje pravico do sprememb in dopolnitev mednarodnega programa Hospitality Management Jezeršek Academia.


Razvoj inovativnih trajnostnih praks za poklice prihodnosti v gostinstvu "Gostinstvo je IN".