CATERING POROKA - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

CATERING POROKA

Individualen in celosten pristop, več kot 35 let izkušenj na področju cateringa v mednarodnem okolju, inovativnost pri snovanju dogodkov ter nepozabni in brezhibno izpeljani dogodki.

Jezeršek catering se ponaša s strokovnim kreativnim moštvom (visoko usposobljeni strokovnjaki s področja kulinarike in gostinstva), ki skrbi za razvoj novih konceptov, dogodkov, jedi, načinov postrežbe itd. Postrežene jedi bodo kombinacija tradicionalne in sodobne slovenske kulinarike, ki jo bodo občasno dopolnili s svetovnimi kuharskimi trendi.

Poroka na Ljubljanskem gradu

Naj bo poletno sonce visoko na nebu ali pa naj se snežinke igrajo nad mestom – naš grad je kot romantičen mozaik različnih prizorišč, da se izreče čarobni »da«. Pomagali vam bomo izbrati, svetovali bomo pri organizaciji in če boste želeli, vam bomo v našem čudovitem okolju organizirali tudi poročno slavje, da se bo plesalo in dobro jedlo do jutra.
od 50.00 €
Ljubljanski grad

Poroka v galeriji Monfort

Si želite poroke ob morju na edinstveni lokaciji? Galerija Monfort se nahaja na poti iz Portoroža v Bernardin v mogočnem skladišču soli. Očarala vas bo s svojim industrijskim videzom in neposredno bližino morja.
od 50.00 €
Galerija Monfort, Portorož

Poroka na poljubni lokaciji

Lokacija po lastnem izboru. Grajska dvorišča, večnamenske dvorane, nenavadne lokacije ali prireditveni šotori omogočajo nepozabne zabave.
Poljubna lokacija