SI
Show menu

CATERING POROKA

Individualen in celosten pristop, več kot 35 let izkušenj na področju cateringa v mednarodnem okolju, inovativnost pri snovanju dogodkov ter nepozabni in brezhibno izpeljani dogodki.

Jezeršek catering se ponaša s strokovnim kreativnim moštvom (visoko usposobljeni strokovnjaki s področja kulinarike in gostinstva), ki skrbi za razvoj novih konceptov, dogodkov, jedi, načinov postrežbe itd. Postrežene jedi bodo kombinacija tradicionalne in sodobne slovenske kulinarike, ki jo bodo občasno dopolnili s svetovnimi kuharskimi trendi.

Poroka v Švicariji

Švicarija – raj ob vznožju Tivolskega vrha. Prostor z dušo in pestro zgodovino, ki sega v daljno leto 1835, je že od nekdaj veljal za priljubljeno gostišče, kavarno in hotel. Švicarija se nahaja na odlični lokaciji, ki ponuja veliko mero zasebnosti in je unikatna izbira za vajino poročno slavje. Očaral vaju bo izviren ambient v skoraj neposredni bližini centra Ljubljane, v parku Tivoli, s pogledom na Ljubljanski grad.

od 50.00 €
Švicarija - raj v Tivoliju, Ljubljana

Poroka v Festivalni dvorani Bled

Ena izmed lepših lokacij tik ob obrežju Blejskega jezera s čudovitim pogledom na otoček in v neposredni bližini hotelov vas bo zagotovo očarala in prepričala.

Festivalna dvorana Bled

Poroka v galeriji Monfort

Si želite poroke ob morju na edinstveni lokaciji? Galerija Monfort se nahaja na poti iz Portoroža v Bernardin v mogočnem skladišču soli. Očarala vas bo s svojim industrijskim videzom in neposredno bližino morja.
od 50.00 €
Galerija Monfort, Portorož

Poroka v Hotelu Antiq Palace & Spa

Antiq Palace Hotel & Spa™ vas bo očaral s svojo lepoto in bogato ponudbo. Stavba luksuznega hotela je veličastna palača iz 16. stoletja, ki je bila prvotno zgrajena za plemstvo. Je v samem središču Ljubljane, na eni od najbolj prestižnih lokacij v mestu. Ponuja prekrasno kuliso za vaše slavje.
od 50.00 €
Hotel Antiq Palace & Spa

Poroka na poljubni lokaciji

Lokacija po lastnem izboru. Grajska dvorišča, večnamenske dvorane, nenavadne lokacije ali prireditveni šotori omogočajo nepozabne zabave.
Poljubna lokacija