DEKORACIJA - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

DEKORACIJA

Bliža se vajin dan. Veseli smo, da vama lahko ob tako pomembni priložnosti priskočimo na pomoč in poskrbimo ne le za odlično pogostitev, pač pa tudi za vse dekorativne dodatke, ki bodo del poročnega dne.

Poskrbeli bomo za čudovito dekoracijo prostora, za izvrstno kulinarično doživetje in za nemoten potek dogodka. Mislili smo na vse podrobnosti, tako da se boste lahko vi prepustili drugim, pomembnejšim stvarem. Ta dan je enostavno tako poseben, da mora biti vse popolno. Potrudili se bomo prisluhniti vašim željam in jih uresničiti do zadnje.

Ponudba zajema dodatne elemente, s katerimi bo vajina poroka dobila dušo, saj bo zares vajina, pristna in dodelana do zadnje malenkosti.

Banja z ledom

Ni boljšega, kot da se vaši svatje na poroki počutijo domače in udobno. Ko so žejni, se samo obrnejo in si kar sami postrežejo z mrzlim pivom, kokakolo ali sokom. V ta namen pripravimo staro banjo, ki jo napolnimo z ledom, vanjo pa postavimo pijače po vašem izboru, ki bodo ves dan prijetno ohlajene.

Cena najema: 150 €

BAR napis

Črke BAR, ki so podnevi odličen dekorativen element na vrtu ali dvorani, ponoči pa privabljajo goste na kozarček ali dva. So unikatne, ročno izdelane ter preizkušeno nepogrešljiv dodatek. Velikost: cca 1m.

Cena najema: 100 €

Vintage kovčki

Vedno se najdejo stvari, ki bi jih bilo potrebno dati v kakšno posodico, škatlico, vazico,… Zanimiva popestritev so lahko vintage kovčki, v katere lahko daste robčke, zahvale, sladkarije, rože ali jih enostavno postavite v prostor kot dekoracijo.

Cena najema: 30 €/3 kosi

Sedežni red

Ko je mimo uradni del poroke, svate gotovo že zanima, s kom bodo sedeli in klepetali pri večerji. To izbiro lahko prepustite njim, lahko pa jim pripravimo lični sedežni red, ki bo vsakega gosta odpeljal do njegove mize. Za sedežni red obstaja veliko idej, mi pa smo vam pripravili naslednje možnosti: poročno drevo, jabolka z listki, stara lesena vrata, na katera obesimo listke ali nanje imena, starinski ključki z oznakami, črna tabla z zlatim okvirjem, srčki na vrvicah, oznake na drvih, imena v lončnicah.

Cena najema: 20 – 50 €

Domača limonada in ledeni čaj

Vsi so navajeni penine in pomarančnega soka za aperitiv, ki mu sledi vino, pivo in voda. Zakaj ne bi svoje ponudbe popestrili z nečim domačim? Na primer z okusno limonado, vodo z limeto, meto in meliso ali čem še bolj izvirnim. Gostje si lahko tako sami po želji točijo sok iz steklenih posod, ki so kot dekorativni element vpete v prostor.

Cena najema: 12 € / liter

Bele prevleke za stole

Bele prevleke za stole naredijo prostor še bolj svečan in privlačen. Odlično se dopolnjujejo z belimi prti ter zaveso z lučkami. Po želji lahko nato dodajate dekoracijo v drugih barvah, da se razbije monotonost bele barve.

Cena najema: 5 € / kos

Smerokaz

Dvor Jezeršek je odlična lokacija za to, da kot dekorativni dodatek uporabite tudi unikatni smerokaz. Pripravili vam bomo leseni smerokaz, ki bo svate usmerjal, ko bodo želeli še malce pojesti, se podati na plesišče, poklepetati na vrtu ali se umakniti na toaleto. Na vašo željo lahko na kakšno puščico napišemo še kaj osebnega (recimo koliko km in v kateri smeri sta rojstni mesti mladoporočencev, če imate pa bolj mednarodno poroko, pa lahko dodate smeri držav vseh tujih gostov na poroki, zagotovo jih boste prijetno presenetili).

Cena najema: na Dvoru Jezeršek BREZPLAČNO, na ostalih lokacijah 50 €

Tiskovine

Da bo vajina poročna dekoracija zasijala v polni luči, vama lahko pripravimo tudi poročne tiskovine, kot so meni kartice, kartončki z imeni svatov in številke miz. Če se odločita za to opcijo, vaju bomo prosili za vzorec vajinega vabila, na podlagi katerega vama bomo pripravili tiskovine in z njimi zaokrožili vajino poročno dekoracijo.

Cena izdelave: od 0,50 € /kos
Galerija