POROČNI VTISI NAŠIH PAROV - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

POROČNI VTISI NAŠIH PAROV

Kot vsaka nevesta in ženin, sva si tudi midva zaželela pravljico na najin poročni dan. Ne pretiravava, ko rečeva, da sva jo dejansko tudi dobila. No pa gremo po vrsti.

Trenutek, ko sem (nevesta) stopila na tisti vrt pri Jezeršku na Brniku, je bil magičen. Vrt je že sam po sebi čudovit. Ko pa vidiš, kako se vsi tisti mali detajli, ki si se jih dogovarjal pred poroko in skušal predstavljati, poklopijo skupaj, je pa pravljično.

Najina poroka je bila oktobra in sva imela srečo, kar se tiče vremena. Vse skupaj se je začelo ob 15. uri na Dvoru Jezeršek. Ženin je pričakal svate in z nevestinim prihodom malce kasneje, pa se je vse skupaj začelo. Pot, po kateri me je pospremil moj oče, je bila obdana z najlepšimi vrtnicami, na začetku sva imela velik lesen napis »LOVE«, za njim pa so sedeli svatje, ki smo jih posedeli ob potki nad katero so viseli veliki beli baloni. Obok na koncu potke, pod katerim sva se dejansko poročila, je bil v bistvu narejen iz dveh lestev in obdan z vrtnicami ter belim blagom. Vse skupaj zelo čarobno in elegantno.

Vso dogajanje na vrtu je bilo spontano, sproščeno in neponovljivo. Zelo sva bila zadovoljna s postrežbo in osebjem na Dvoru Jezeršek. Vsi so zelo profesionalni in prijazni, ustrežljivi in prilagodljivi. 

Kar se tiče hrane na vrtu in zgoraj na večerji, nimava pritožb ali pripomb. Na vrtu odlični in z vseh strani pohvaljeni burgerji. Vsa hrana, ki je bila na vrtu, je bila odlična, primerna in pohvaljena od vseh svatov. Večerja okusna, od predjedi do sladice. Količina hrane primerna za vsakogar tam. Pa moram povedati, da smo imeli tri kar zahtevne jedce. Vsi so odšli zelo zadovoljni in siti od tam. Morava pa priznati, da naju edino hrana oziroma pogostitev na poroki, ni popolnoma nič skrbela. To je bila edina stvar cele poroke, ki se nama ni zdela kakorkoli zaskrbljujoča ali rizična.
Skratka, poroka na Dvoru Jezeršek se nama je zdela dobra ideja. Ko pa sva celotni dogodek zaključila, pa sva bila prepričana, da boljše ne bi moglo biti nikjer. Nad lokacijo, osebjem, hrano ter pijačo, energijo, ki je prisotna tam, skratka nad vsem sva bila in seveda sva še vedno zelo zadovoljna. Lokacijo zelo priporočava parom, ki se še odločajo za lokacijo poroke. 

Dvor Jezeršek ima vse, kar bi par potreboval pa svojo pravljično poroko. Ima veliko parkirišče, dostop skozi prekrasen obok čez potok, hrana in pijača, vrt, zgoraj velik prostor, prenočišče. So pa seveda pomembni tudi spomini. In najini spomini skozi fotografije narejene tam, so vrhunski in tako lepi, kot v živo. 

Petra in Janez Hribar

Z možem sva si želela nepozaben večer, večer, ki bi ostal v najinih mislih za večno. Po zaroki sva vedela, da se želiva poročiti decembra, da bi želiva božično vzdušje in da bi bila najina poroka nekakšen mini gala dogodek z nepozabno zabavo, kamor spada seveda tudi izvrstna hrana. V centru Ljubljane sva si ogledala hotel Antiq palace, v katerega sva se zaljubila na prvi pogled, sploh naju je navdušil prostor s kaminom, ki je bil idealen za civilni obred. V hotelu sva se počutila, kot da bi vstopila v drug čas, v neki drugi državi, vendar naju je malo skrbelo glede hrane, saj v hotelu nimajo kuhinje. Predlagali so nama Dvor Jezeršek, kjer so nama pomagali pri idejah za menije in pripravili božičen meni, na moderen način.

Na dan poroke so, kot dogovorjeno, postavili mize in pogrinjke, ki so prostor naredili še lepši. Natakarji so naju poskrbeli, da je bilo vsakemu gostu prijetno, držali so se urnika in polnili kozarce. Razvajali so nas s hrano, ki je bila izvrstna. Meni je bil sestavljen iz tradicionalnih sestavin, postreženih na eleganten način. Prigrizki pred obredom so bili postreženi lično, večerja se je začela z odlično hladno predjedjo, nato sta sledili okusna juha in topla predjed, zaključili pa smo s popolno glavno jedjo. Med zabavo so na atraktiven način postregli s sladicami, s postrežbo torte ob polnoči so se uskladili z bendom, da se nama glede tega ni bilo treba sekirati. Ob treh zjutraj, so po napornem plesanju, goste pričakale sarmice, tako kot za december to spodobi. Če bi poroko organizirala še enkrat, bi se gotovo ponovno odločila za Jezerška, saj so nama načrtovanje dogodka močno olajšali in poskrbeli za brezhibno izvedbo. 

Lp, Eva M. Mislej

"Spoštovana "družina" Jezeršek,

za najin pomembni dogodek ne bi mogla izbrati boljšega prostora in kraja kot je Dvor Jezeršek, Zg. Brnik.

Vse vaše storitve so na najvišji ravni, tako hrana, pijača, okolje in vaši izjemno strokovni, prijazni, profesionalni ljudje.

Hvaležna sva vam, da ste poskrbeli za naju in najine goste, saj ste z vašim osebnim pristopom pričarali domače intimno okolje. Prepričana sva, da se bodo najini prijatelji in domači k vam radi vračali, oz. izkoristili kateregakoli od vaših vsestranskih prostorov za dogodke.

Celotnemu Jezerškovemu timu čestitava za izjemne poslovne uspehe, ki ste jih dosegli in jih žanjete v zadnjem obdobju in želiva veliko poslovnih zmag v prihodnje.

Marina in Matjaž Šink

Poročni dan je eden tistih, ki ga preprosto ne moraš pozabiti. Midva sva imela ogromno srečo, da nama je na kup uspelo spraviti obe najini družini in vse tuje prijatelje iz vseh strani sveta. Z njimi ob strani, noro lokacijo, najboljšim jazz bendom in popolnim poletnim dnevom, sta bila najin dan (in nora noč) praktično že popolna. Ekipa Hiše Kulinarike Jezeršek pa je poskrbela, še za tisto končno piko na i. Od samega začetka priprav na poroko, je bil Jezeršek tim točno tisti tim, ki si ga želiš ob strani pri planiranju dogodka, ki je malo izven običajnih tirnic. Prav vsak detajl, ki nama je bil pomemben, so izvedli; vsako noro idejo premleli in sprejeli; s kvaliteto strežbe in ponudbe pa presegli vsa najina pričakovanja . Na sam poročni dan so ogromno pomenili tudi vsi nasmehi in prijazne besede njihove strežbe. Top of the game. Would go for them in a heartbeat again.

Maša + Jon

Nad izvedbo same poroke pri vas sva še vedno več kot navdušena in seveda to tudi z veseljem poveva in priporočava naprej. 

Ko sva izbirala prostor za najino poroko, vas skoraj nisva dala v ožji izbor, saj sva mislila, da si pa Jezerška ne bova mogla privoščiti, a še dobro, da sva se oglasila in tudi odločila za vas.

Kot prvo naju je prepričal že sam ambient in možnost civilne poroke na čudovitem vrtu. Že v fazi dogovarjanja ste bili zelo odzivni in ste nama odgovorili na vsa najina vprašanja in nama tudi pomagali z dodatnimi idejami in dosedanjimi izkušnjami, kar seveda veliko pomeni, če ne organiziraš poroke vsak vikend :) Osebno sem bila vesela, da se je mogoče kakšna ideja tudi malo spremenila ali prilagodila, če po vaših izkušnjah ni bila v celoti izvedljiva kot je bilo zamišljeno. Veliko nama je pomenila tudi možnost prilagajanja menija, da sva ostala znotraj najinih finančnih zmožnosti, a hkrati dobila vse kar sva si želela. Izbira je res ogromna in res se da dogovoriti tako, da je primerno za vsakega, tako glede okusa kot financ.

Tudi na dan poroke je vse potekalo kot je bilo dogovorjeno. Prostor je bil opremljen kot smo se dogovorili, rože še lepše od pričakovanj, zaposleni pa prijazni in ustrežljivi. Hrana je bila odlična, prav tako pa jo je bilo v izobilju, kar so opazili in pohvalili vsi gostje. Opazila sva tudi, da se je s strani vaših zaposlenih pazilo, da se ni odpiralo novih steklenic, če so bile kje še napol odprte, kar se nama je zdelo zelo pošteno z vaše strani. Navdušena sva bila tudi nad dejstvom, da ste nama naslednji dan vso preostalo hrano zapakirali za domov in sva jo lahko potem naslednji dan razdelila med družino in prijatelje in tako poskrbela, da se hrana ni metala proč.

Še ena dodatna ugodnost, ki ste nama jo nudili in je res ne morem prehvaliti pa je soba v vašem hotelu. Dopoldne sem se lahko v tej sobi ob dobri skodelici kave v miru pripravila, brez stresa in živčnosti. Tekom poroke sva lahko (tudi ob pomoči vaših zaposlenih) vsa darila pospravila v sobo, kjer so bila na varnem in nama ni bilo potrebno skrbeti, da bi se kaj izgubilo. Najbolje od vsega pa je seveda bilo, da sva po končani zabavi lahko prespala in nama ni bilo potrebno ob 5ih zjutraj skrbeti za logistiko kako spraviti domov darila in vse ostalo. Da odličnega zajtrka sploh ne omenjam :)

Skratka veliko malenkosti je potrebnih, da se dogodek kot je poroka sestavi skupaj in z vašo pomočjo je nama to v celoti uspelo, tako da komaj čakava, da prideva na večerjo ob obletnici :)

Nina in Mitja

Ker živiva v tujini, sva pri izbiri lokacije poročnega slavja predvsem iskala tim, ki jim lahko zaupava in kjer bodo uresničili vse najine želje. Lahko rečeva, da sva bila navdušena nad lokacijo, hrano, profesionalnostjo in prijaznostjo Dvora Jezeršek! Vse, od začetnega sestanka, pa do zadnjih priprav, je potekalo brez zapletov, vsaka najina ideja je bila izpeljana tako, kot sva si zamislila. Na poroki sva imela tudi nekaj gostov s tujine, ki niso morali prehvaliti hrane, postrežbe in samega ambienta. Vsekakor toplo priporočava tim Jezeršek, ki bo s svojimi idejami in profesionalnostjo pripomogel k organizaciji in izpeljavi vašega poročnega slavja.

Urška in Matevž

Poroka v Hiši kulinarike se nama je zdela čudovita. Vse je bilo pripravljeno kot smo se dogovorili, osebje je bilo prijazno in strokovno. Po pogovoru s svati so bili vsi zelo zadovoljni, še več, navdušeni, saj jih je čakalo presenečenje za presenečenjem :). Svatje so zelo pohvalili izbor jedi in postrežbo. Tudi prostor in okrasitev sta bila zelo lepa. Kljub temu, da je med svatbo prišlo še nekaj svatov nenapovedano kot presenečenje, so bili vsi lepo postreženi tako s hrano kot tudi pijačo. Organizacija je bila taka kot se spodobi za takšen večer. Skratka, vse pohvale Hiši kulinarike. Hišo kulinarike z veseljem priporočava tudi naprej drugim gostom, saj sva bila zelo zadovoljna z vsem.

Za obletnico poroke bi se definitivno odločila, da obiščeva Dvor Jezeršek, da lahko zopet okusiva odlične jedi in spomine na dan poroke.

Ana in Jaka