POROKA NA DVORU JEZERŠEK - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

POROKA NA DVORU JEZERŠEK

Lepo urejena okolica lokacije uvršča Dvor Jezeršek med priljubljene lokacije za civilne poročne obrede ter poroke. Na Dvoru pripravljamo najrazličnejša poročna kosila in večerje, celo poročne zajtrke. Pogostitve ločimo po vsebini, obsegu programa in številu svatov.

Prijeten ambient bo pomagal pričarati nepozaben dan.

Pod eno streho združena hotel in gostilna, odeta v urejeno okolico, Dvor Jezeršek uvrščata med najbolj priljubljene lokacije za romantične poroke.

Poroke na Dvoru Jezeršek se ob lepem vremenu zmeraj začnejo v prijetnem objemu zelenega vrta, nato pa se nadaljujejo v galeriji in spodnji dvorani. Pri večjem številu svatov lahko poroka poteka v obeh notranjih dvoranah. 

Domačnost lokacije je odlična kulisa za sproščeno in brezskrbno poroko. Izbirate lahko med različnimi postavitvami za civilni obred, ki je običajno najbolj ganljiv uvod v poročno slavje. Po njem pa se prepustite uigrani ekipi Jezeršek, ki poskrbi za razvajanje vaših brbončic in dobro počutje vaših gostov. Večerja z zabavo se nadaljuje v urejenih notranjih prostorih.

Zavedamo se, da je poroka zares edinstven dogodek, ki zahteva veliko priprav in pozornosti. Zato želimo prisluhniti vašim željam, da bomo skupaj oblikovali točno tak dan, kot ste si ga zamislili. Z našimi sodelavci se boste pogovorili glede možnosti menijev, sedežnega reda, poteka slavja in ostalih podrobnosti, ki bodo naredile vaš dan popoln.

Rustic poroka

Poudarek na rustikalnem pohištvu in ambientu. Kolaž sladko romantične palete barv. Dekorativna kulinarika.
od 35.00 €
Dvor Jezeršek

Vintage poroka

Poudarek na rustikalnem pohištvu in ambientu. Kolaž sladko romantične palete barv. Dekorativna kulinarika.
od 35.00 €
Dvor Jezeršek