POROKA NA SENIKU - Jezeršek gostinstvo
SI
Show menu

POROKA NA SENIKU

Zbiranje gostov, aperitiv, prigrizki na terasi
Vrt več kot 240 let veličastne stare domačije, ki je bila v lasti premožne družine Hočevar, je kot nalašč za sprejem gostov na pristni poroki. Pričakali vas bomo z aperitivom, orehovo penino ali tematsko pijačo!
CIVILNA POROKA na seniku?
Vsekakor! Dvor Jezeršek ima dovoljenje za izvajanje civilnih porok. Ob lepem vremenu je vrt Dvora Jezeršek prekrasna lokacija za civilno poroko, kjer predlagamo ambient s senenimi balami.
Poročno slavje na seniku!
Senik stare Hočevarjeve domačije je prenovljen in ponuja pogostitev v dveh dvoranah. Izbor omizja, pogrinjkov in ambienta lahko poudari tematiko poroke. Pogostitev na seniku je zagotovo nekaj posebnega. Vrči, deske, jušniki, pladnji, lonci in pekači bodo gostom nudili odlično kulinariko. 
Zakaj poroka na seniku?

Poroka na seniku je tematsko obarvana poroka, ki pričara občutek domačnosti in tradicije. Izbor neobičajnega pohištva, slovenske kulinarike in najljubše glasbe bo razlog za nepozabno slavje!

  • Največje število gostov: 90
  • Večerja od 44 € na osebo
  • Dodatni stroški: ambientalni in dekorativni elementi

Pošljite nam sporočilo
Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.
Pišite nam
Galerija slik