Gostilni Dvor Jezeršek in Krištof pripravljata kulinarično doživetje v objemu Kamniško-Savinjskih Alp. Kabine Krvavške žičnice se spremenijo v male zasebne restavracije. Ustvari se posebno kulinarično okolje. Največ 4 osebe lahko uživajo večerjo s tremi hodi v svoji zasebni kabini. Večerja se postreže izmenično med dvema vožnjama navzgor in dvema navzdol.
Tretji vožnji sledi postanek ob vznožju smučišča in sladko presenečenje. Gostje lahko večer zaokrožijo z druženjem in kozarcem vina v bližnji planinski koči.
Vremensko okolje poskrbi, da si niti dva dogodka nista enaka. Dogodek poteka v varni zaščiti objektov in kabin žičnice Krvavec. Poskrbljeno je tudi za najhladnejše dni letnega časa. ODEJA Škofja Loka - partner Večerje na zajli, je izdelal posebne odejice, ki toplo grejejo udeležence kulinaričnih razvajanj.
Pogoji prijavePogosta vprašanjaTermini
Termine razpišemo praviloma
dvakrat do trikrat mesečno čez celo leto. Dogodek izvajamo med tednom in sicer v torkih, sredah in četrtkih.
V kolikor vas zanimajo prihodnji razpisani termini, vas lahko o tem
obvestimo prek elektronske pošte.
Meni
Za Večerjo na zajli gostilni
Dvor Jezeršek in
Krištof pripravljata sezonsko in lokalno obarvane menije, ki se spreminjajo skladno z letnimi časi.
Ker želimo, da bi bilo kulinarično doživetje za naše goste
prijetna izkušnja, lahko po predhodnem obvestilu pripravimo jedi v skladu s
posebnimi prehranskimi zahtevami. Izjema
so le popolnoma brezglutenske jedi, saj iz našega delovnega okolja ni mogoče povsem
izključiti sledi glutena.
Meni Večerje na zajliPrehrambene posebnosti
V primeru, da imate kakršne koli prehrambene posebnosti (diete, alergije ipd.), vas prosimo, da nam to pravočasno sporočite na elektronski naslov
dvor@jezersek.si, da vam lahko naši kuharji ustrezno prilagodijo meni.
Večerja nazajli za zaključeno skupino
V primeru, da bi želeli svoje goste presenetiti z edinstvenim doživetjem, vam lahko Večerjo na zajli pripravimo tudi za večje skupine od 40 do 120 oseb.
PovpraševanjeMnenja gostov
Culinary adventures by Ursalicious: BLOG OBJAVA
"Dne, 30.5.2014, sva se z ženo Anito udeležila enkratnega dogodka - Večerja na Zajli. Po večerji sva prespala v Koči Rozki na Krvavcu. Naslednji dan sva obiskala tudi samo Gostilno Dvor Jezeršek. Enkratne in čudovite občutke ob preživetem vikendu v vaši družbi se ne da opisati! Zadovoljstvo in spomini so enkratni. Še enkrat Hvala za lepe trenutke in le tako naprej! Lep pozdrav iz Prekmurja!" Dejan Kovačec
"Pogledaš levo in desno, razgled te vsakič preseneti. Kot da lebdimo nad vrhovi dreves, pod nami pa se manjšajo in manjšajo travniki, zelenje in okoliški hribi, vmes rahle meglice. Na misel mi pride zvok dežja, kako prijetno bi bilo, če bi padal dež. Vsekakor sta razgled in celotno kulinarično vzdušje odvisna od vremenskih okoliščin, ki jih ponudijo Alpe, in vremenske nianse igrajo vlogo presenečenja." Alenka Birk, Reader's Digest Slovenija
"Bilo je resnično nepozabno. Pet jedi, ena glavna jed in sladica v gondoli nad Krvavcem. Dobri dve uri sva uživala v popolnem pogledu!" Mitja Hojak
"Goste ene prvih postreženih večerij, sta očarala izbor postreženih jedi in dejstvo, da so si jih lahko privoščili v tako čudovitem okolju. Iz vsake od na žico nanizanih kabin se je tega poletnega večera odpiral dih jemajoč pogled na ljubljansko kotlino in zajten del Gorenjske, ki ju je spat pospremil romantični sončni zahod." Špela Ankele, Slovenske Novice